След усилено търсене през юни 2014 г. беше закупен Volkswagen Комби T1 модел 1957, който очевидно е произведен в малка серия от D'iteren − белгийския вносител на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Тогава Bulli веднага беше закаран до Линц, където го посрещна силно мотивиран екип от стажанти.

Тук започна най-трудната задача за момчетата и момичето (стажанти 1-ва и 2-ра година) от завода PIA Mayer в Линц.- да създадат изцяло наново Bulli: от каросерията до механиката - всичко трябваше да бъде подновено и преработено. "Екипът на Bulli" беше обладан от атмосферата на старото време още с получаването на автомобила, а ентусиазмът беше изписан на лицата им. Стажантите не бяха оставени да работят по реставрацията сами и без план. Още от самото начало те бяха съпровождани от обучени колеги.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното оборудване е опционално, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и опционалното оборудване, най-учтиво Ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Ние реставрираме един VW Комби T1. Bulli reloaded.

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип