В рамките на няколко седмици Bulli беше грижливо разглобен от групата работници Лукас Ласингер, Маркус Холцман, Матиас Хаузер, Марко Ебнер, Томас Пихлер, Николай Вурм и Юлия Хофелнер и беше проведена първа инвентаризация.

Резултатът: Корпусът е с груби следи от употреба, както се и очакваше, поради което бяха необходими някои дейности по заваряване. За целта имаше нужда от различни ламарини за поправката и те естествено трябваше да бъдат подсигурени, съответно намерени в добро състояние.

През следващите седмици под лупа бяха разгледани двигател, скоростна кутия и ходова част. Това още веднъж увеличи списъка с материали за набавяне. В купето напр. липсваше нещо съществено: седалките за пътниците. Състоянието на седалките не беше от решаващо значение, тъй като те така или иначе щяха да бъдат изцяло наново монтирани и претапицирани.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното оборудване е опционално, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и опционалното оборудване, най-учтиво Ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Ние реставрираме един VW Комби T1. Bulli reloaded.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип