Бензиностанции и станции за зареждане

За оптимално планиране на маршрута

Страхотно, изключително лесно. Дали дизел, природен газ и пропан бутан или зарядна станция - можете да намерите всичко по маршрута си благодарение на We Connect. Цени, работно време и наличност. Без повече обиколки, без повече загубено време.

За използването на услугите могат да се закупят допълнителни платени пакети с данни чрез външния партньор на мобилни услуги "Cubic Telecom" или чрез собствена връзка с мобилни данни клиента (свързване към телефон).

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното оборудване е опционално, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и опционалното оборудване, най-учтиво Ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

We Connect

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип