Места за паркиране

Винаги знаете къде да отидете

We Connect е отговорът на един от най-честите и изнервящи въпроси - къде да паркирам? Вашата информационно-развлекателна система ще Ви даде информация за най-близките паркинги, цени и капацитет и ще Ви навигира спокойно до там.

За използването на функционалностите на We Connect е необходимо да имате Volkswagen ID потребителски акаунт и да влезете в We Connect с потребителско име и парола. Наред с това трябва да сключите онлайн We Connect, съответно We Connect Plus договор с Volkswagen AG. За We Connect Plus имате срок от 90 дни след предаване на автомобила, за да регистрирате автомобила на myvolkswagen.net/bg/bg.html или в приложението "Volkswagen We Connect" (достъпни в App Stro и Google Play Store) и да използвате услугите през целия договорен безплатен период. Използването на мобилните онлайн услуги на We Connect е възможно само чрез интегрирана интернет връзка. Свързаните с тях разходи за данни, направени в Европа, се поемат от Volkswagen AG в рамките на обхвата на мрежата, с изключение на услугите "Streaming & Internet", както и In-Car Shop. За използването на услугите "Streaming & Internet", In-Car Shop както и на WLAN хотспота могат да се закупят платени пакети с данни чрез външния партньор на мобилни услуги "Cubic Telecom" и да се използват в областта на покритие на мрежата в много европейски страни. Информация относно цените и поддържаните страни ще намерите на vw.cubictelecom.com. Като алтернатива е възможно използването на уеб радио и мултимедия стрийминг през мобилно крайно устройство (напр. смартфон), способно да действа като мобилен WLAN хотспот. В този случай съответните услуги са достъпни само при съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на обхвата на Вашата мобилна мрежа. Чрез приемане на пакети с данни от интернет, в зависимост от мобилната тарифа и особено когато се използва в чужбина, може да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). За да използвате безплатното приложение We Connect, имате нужда от смартфон с подходяща операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни със съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор. Обхватът на отделните услуги на We Connect и We Connect Plus, описани в пакетите, може да се различава в зависимост от страната, като те са достъпни за всеки период на договора и подлежат на промени. За повече информация посетете connect.volkswagen-we.com или попитайте Вашия Volkswagen дилър, а относно информация за мобилните тарифни условия се обърнете към Вашия мобилен оператор.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното оборудване е опционално, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и опционалното оборудване, най-учтиво Ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

We Connect

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип