Меню
Затваряне на менюто
Затвори

We Upgrade – Следващото ниво е отключено

We Upgrade – Следващото ниво е отключено

Поглезете се с We Upgrade: Като основен потребител на We Connect просто трябва да разгледате наличните функции и услуги в In-Car Shop на Вашата инфотейнмънт система. Можете лесно на модернизирате Вашият автомобил, съобразено с Вашите нужди.

We Upgrade

"We Upgrade" Ви дава възможност да модернизирате Вашия Volkswagen с допълнителни функции. За да закупите и използвате артикули от "We upgrade" Ви е необходим Volkswagen ID, валиден договор за We Connect и да бъдете основен потребител, което означава Вашия акаунт да бъде свързан с конкретния автомобил. Необходимо е също така автомобилът да отговаря на съответните технически и хардуерни изисквания за конкретната функция, предлагана от "We Upgrade". Всички функции, налични за съответния автомобил, могат да бъдат видяни от основния потребител в In-Car Shop на инфотейнмънт системата. Заплащането може да стане през уеб-магазина в We Connect портал или през In-Car Shop в автомобила. Всички закупени функции от "We Upgrade " остават в автомобила и могат да бъдат ползвани от всеки водач и не могат да се прехвърлят в друг автомобил.

Вашият Volkswagen лекотоварен автомобил не спира да се учи: Ние надграждаме функциите на всеки автомобил с We Connect.

Навигация: Да знаете къде да отидете

Искате ли по -добра ориентация? Активирайте навигационна функция за Вашата информационно -развлекателна система "Ready 2 Discover" и модернизирайте Вашия автомобил с интуитивна навигация. С активирането получавате интегрирана, интуитивна навигация с 2D дисплей на картата за Европа и достъп до интересни точки (POI). Тези функции са постоянно достъпни след активиране в автомобила и не са свързани с интернет връзка или договор We Connect. В допълнение към тези практически офлайн функции можете да получите достъп до допълнителни полезни онлайн услуги, заедно с лиценза We Connect Plus. Благодарение на онлайн информацията за трафика, Вие като основен потребител ще бъдете информирани почти в реално време за промените и опасностите по Вашия маршрут, а онлайн изчислението на маршрута осигурява оптимизирано и прогнозно насочване. Онлайн актуализациите на картата обновява картата на навигацията автоматично на редовни интервали, само трябва да изберете настройката "Споделяне на местоположение" във Вашата инфотейнмънт система.

Гласово управление1: "Hallo Volkswagen"

Вашият Volkswagen лекотоварен автомобил Ви разбира. Когато кажете "Здравей, Volkswagen", Вие влизате в естествен диалог - това дава възможност за безопасно и удобно управление на избрани функции на телефона, медии или навигация. За да направите това, активирайте гласовото управление за Вашата навигационна система "Ready 2 Discover" или "Discover Media" и контролирайте многобройни функции на Вашия автомобил с гласа си. Така можете да се концентрирате изцяло върху пътя и да се наслаждавате още повече на пътуването си.

App Connect: Използвайте Вашите приложения в автомобила

Можете ли още да си представите живот без смартфон? Вероятно не - в крайна сметка имате подходящото приложение за почти всяка ситуация. Благодарение на App Connect тази практическа помощ Ви е под ръка и зад волана на Вашия Volkswagen лекотоварен автомобил. Защото можете да показвате и управлявате избрани приложения2 чрез радио или навигационната система.

Независимо дали Car-Net или We Connect: Използвайте App Connect за трите иновативни технологии MirrorLink®, CarPlay™ и Android Auto™. CarPlay™ с We Connect в навигационните системи "Discover Media" и "Discover Pro" 3 вече е възможна и безжична връзка с Вашия смартфон.

Crafter / T6.1

Услуга Активиране Ready 2 Discover Discover Media Discover Pro Други изисквания
Навигация We Upgrade Само за автомобили от моделна година 2021

Caddy 5

Услуга Активиране Ready 2 Discover Discover Media Discover Pro Други изисквания
Гласово управление We Upgrade
App Connect We Upgrade
Навигация We Upgrade Налично на по-късен етап
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип