Персонализиране

Пасва Ви перфектно

Седнете във Вашия лекотоварен автомобил Volkswagen и се наслаждавайте на персоналните настройки. Позиция на седене - перфектно съобразена с Вас. Осветлението - точно такова, каквото го искате. Инфотейнмънт - според Вашия вкус. Вашият автомобил разпознава Вашия профил и е оптимално пригоден за Вас. Изключителен комфорт - при различни потребители и различни автомобили.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното оборудване е опционално, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и опционалното оборудване, най-учтиво Ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

We Connect

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип