Панорамен стъклен покрив

Покривът се превръща в небе

Новият Multivan с панорамен стъклен покрив.

 

На тази страница на модела са описани видовете оборудване. Обикновено не се посочва дали съответното оборудване е серийно, или опционално срещу заплащане. За по-подробна информация относно точния обхват на видовете оборудване (серийно/допълнително оборудване), респ. относно ограниченията при комбинирането им, моля да се обърнете към избрания от Вас дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните на изображението автомобили може да се различават в отделни детайли от актуалните модели, предлагани в момента на пазара. Част от показаното оборудване представлява опционално оборудване, което се предлага срещу заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. С цел текстовете да са по-лесни за четене, не сме избрали мъжки или женски род на думите, отнасящи се до лица. Това по никакъв начин не предполага полова дискриминация. Благодарим Ви за разбирането. Посочените стойности за разход на гориво и вредни емисии са установени по метода за измерване, предвиден в закона. От 1-ви септември 2018 г. WLTP замести новия европейски цикъл на шофиране (NEFZ). Въз основа на по-реалистичните условия на тестване стойностите на разхода и емисиите на CO₂, измерени по WLTP, в много случаи са по-високи от измерените по NEFZ. Разходът на гориво и емисиите на CO₂ на автомобила зависят не само от ефективното използване на горивото от автомобила, но се влияят и от поведението при шофиране, изминатото разстояние и други нетехнически фактори. Поради допълнителното оборудване и аксесоарите (напр. по-широки гуми, климатична инсталация, багажник на покрива и т.н.) важни параметри на автомобила, като тегло, съпротивление при търкаляне и аеродинамика, се променят и по този начин могат да се получат различни стойности за разход на гориво и емисии на CO₂. Определящата стойност на емисиите на CO₂ за автомобили, изпитани по WLTP, представлява комбинираната стойност по WLTP на емисиите на CO₂ в g/km, а при външно зареждащи се електро-хибридни автомобили - претеглената комбинирана стойност по WLTP на емисиите на CO₂ в g/km. Повече информация ще намерите на https://www.vw-lekotovarni.bg/wltp-1 или ще получите при оторизиран дилър.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Добре дошли в медиатеката за Multivan

Открийте всички акценти на новия Multivan във видео: от аеродинамичния дизайн и новодефинираната мултифункционалност до дигиталните функции и иновативните нови продукти. Автомобили показват специално оборудване.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип
24px/magnifier Created with Sketch.