Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Новият Multivan

Добре дошли в един нов свят

Добре дошли в един нов свят

Новият Multivan

Добре дошли в един нов свят

Цена от (с ДДС)
88.235,-
Цена от (без ДДС.)
73.529,-
Мощност на двигателя (kW)
100 - 160
kW
Мощност на двигателя (к.с.)
136 - 218
к.с.
Разход на гориво
0 - 8,8
l/100 km
CO₂-емисии
0 - 202
г/км

Добре дошли в един нов свят

Новият Multivan представлява зората на една нова ера. Време, което се опитва да балансира нуждите на по-старото поколение с желанията на по-младото поколение. Ето защо новият Bulli вече е с още по-ниски емисии и повече градски ореинтиран, още по-дигитален и свързан и още по-качествен и удобен. В същото време той остава толкова функционален и универсален, както преди. Тук модерното първокласно оборудване отговаря на обичайните универсални качества. Убедете се и открийте новия Multivan сега.

Насладете се на новата свобода

Plug-in хибрид
Задвижването се превръща в алтернатива

Шофирате през града в изцяло електрически режим? С новият Multivan eHybrid това вече е възможно. С напълно заредена батерията, можете да изминавате много ежедневни разстояния с него чисто електрически. Така например ще шофирате напълно без да отделяте COемисии в градски райони. Ще се насладите и на изцяло ново шофиране и ще покажете, че Ви е грижа за бъдещето на по-младото поколение.

 

Мултифункционална маса1
Централната конзола става фокусна точка

Новият Multivan предоставя още повече свобода - това доказваме с мултифункционалната маса1 в интериора. Изцяло новата маса може да се позиционира на различни места в автомобила, но също така може да променя и своята форма. Когато е сгъната може да се придвижи до предните седалки и да се използва като централна конзола с поставка за чаши и отделения за съхранение на вещи. 

Система от единични седалки
Интериорът се превръща в свободно пространство

Едно от основните предимства на новия Multivan са сгъваемите и лесно подвижни отделни единични седалки в пътническата зона. Независимо дали избирате седалките по посоката на движение или срещуположно разположении при двата варианта можете бързо да промените конфигурацията на седалките. Друг акцент: за първи път за външните седалки се предлага отопление2 - така децата ще пътуват топло и уютно през студените зимни дни.

 

Насладете се на нова атмосфера

Панорамен стъклен покрив3
Покривът се превръща е небе

Открийте първия мащабен панорамен стъклен покрив3, монтиран някога в Multivan. Разделеният на две части стъклен покрив предоставя чудесни изгледи, изпълнен със светлина интериор и още по-силно усещане за простор. Едновременно с това покритието "LowE" на ламинираното защитно стъкло намалява топлинното излъчване. Така издигаме типичния за един Multivan премиум комфорт на ново ниво.

Повече за новия Multivan Style

Премиум ниво
Комфортът става първокласен

Multivan никога не е бил толкова интелигентен, свързан и удобен. Свободно плаващият инструментален панел с цифров дисплей е висококачествен и удобен. Мултифункционалният кожен волан с лостчета за смяна на предавките, дигиталният кокпит и информационно-развлекателната система с 25,4 см сензорен дисплей вече са серийно на борда. По желание можете да изберете ергономичните 18-посочно регулируеми седалки ErgoComfort и първокласна озвучителна система Harman/Kardon с 14 високоговорителя.

 

Висококачествени материали
Конферетна зала на борда

Интериорът на новия Multivan е проектиран по такъв начин, че да се чувствате напълно комфортно в него. Елегантната двуцветна кожена тапицерия на седалките "Savona"7 подхожда на цвета на страничните панели и хармонира с благородно изглеждащите декорации "Dark Woodgrain Optic" 4. В пътническата зона седалките са оборудвани с USB-C букси8, а многоцветното амбиентно осветеление6 Ви позволява да решите сами в кои цветове искате да блести Вашият интериор.

Открийте новите възможности

Компактни размери
Движението се превръща в динамика

Изцяло електрическо придвижване в града? С новия Multivan като Plug-in хибрид и това е възможно.  Когато е напълно зареден можете да изминете средните разстояния в ежедневието изцяло електрически. Това означава, че можете да напълно CO2 неутрални в градски условия. Освен това ще се насладите и на изцяло ново шофиране и ще покажете, че Ви е грижа за бъдещето на по-младото поколение.

 

Mehr zum neuen Multivan

„Keyless Advanced“1 и „Easy Open“1
Ръката става крак

Всеки нов Multivan вече е оборудван серийно с две странични плъзгащи се врати. Влизането и излизането също е оптимизирано. В комбинация със системата за безключово стартиране и безконтактно заключване "Keyless Advanced"1, вратите се отключват автоматично веднага щом приближите. А с функцията "Easy Open"1 можете дори да отваряте и затваряте плъзгащите се врати и задната врата с жест. Оставете ръцете си в джобовете. Достатъчен е бързо движение на крака под сензора - и вратите се отварят или затварят.

Разнообразие на отеделения за вещи
Организирайте хаоса

Друг акцент от комфортния интериор са многобройните отделения за съхранение на вещи. Независимо дали в кабината на водача, във вратите, под седалките или на прибраната мултифункционална маса1: новият Multivan предлага достатъчно място за безопасно и спретнато съхранение на предмети като таблети, играчки, одеяла, бутилки за напитки и чаши за кафе. За вашия смартфон в арматурното табло е запазено допълнително отделение, което по Ваше желание може да бъде надградено до индуктивна станция за зареждане1.

 

Повече за новия Multivan

Акценти

Открийте акцентите за новия Multivan.

Повече за акцентите

Моделни варианти

Открийте моделните варианти на Multivan.

Повече за моделни варианти

 

Технически данни

Размери, конфигурации на седалките, задвижване - всичко с един поглед.

Повече за размерите и теглото

 

Медиатека

Искате да видите повече от новия Multivan? Тогава посетете нашата нова медиатека на Multivan.

Към медиатеката

 

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип
24px/magnifier Created with Sketch.