Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Caravalle

Перфектният шатъл автомобил. В продължение на над 30 години Caravelle изпълнява най-високите стандарти за професионалния превоз на пътници и впечатлява с комфортен вътрешен дизайн,модерни инфотеймънт системи и наред с това - перфектно премислено, гъвкаво работно място за водача. Благодарение на ниския разход на гориво, Caravelle е перфектният шатъл автомобил и от икономична гледна точка.

Галерия

Изживейте акцентите на Caravelle от различни перспективи.

Изживейте акцентите на Caravelle от различни перспективи.

Изпълнява и най-високите изисквания. Caravelle предлага модерни инфотеймънт системи, както и напредничеви мобилни и онлайн услуги. Така и по време на движение пътуващите гости ще са максимално добре информирани и ще достигнат възможно най-бързо до целта си.

Car-Net
Радио- и навигационни системи
Отопление и климатични инсталации
Електронно усилване на гласа
Комфорта на местата за сядане
Хром пакет
Мобилно свързани

Винаги актуални на пътя.

Caravelle може да бъде оборудван с множество мобилни и онлайн услуги. Свържете шатъл автомобила си с вашия смартфон, както и с интернет и се информирайте за актуалната пътна обстановка или изтеглете желаната апликация.

Инфотейнмънт система, която впечатлява

Пристигнете добре отпочинали до целта.

Инфотейнмънт системите на Caravelle ще ви напътстват оптимално по време на път и ще ви впечатлят с интуитивно управление, отлични възможности за свързване и добро озвучаване.

Просто се почувствайте добре

Насладете се на приятен климат.

Съвременни климатични системи регулират температурата в автомобила и осигуряват хладен въздух в топли дни. Стационарното отопление се грижи за комфорта ви в по-студените дни. Интегрираните в предното стъкло електрически реотани се грижат за добра видимост при всякакви метеорологични условия.

Добре отпочинали

Следете разговора

Опционалният електронен гласов усилвател се грижи за това, водачът на автомобила да бъде  чуван без усилие и от пътуващите на задните седaлки. Гласовите сигнали се улавят от микрофон, разположен над водача, биват усилени и се предват от тонколони в задната част на пътническата зона.

Може да се поръча само в комбинация с радиосистемата "Composition Media"или с навигационните системи "Discover Media" и "Discover Media Plus". Допълнително оборудване срещу заплащане за Caravelle Trendline, Comfortline и Highline.

Индивидуална настройка

Удобство за вас и вашите пътници.

В Caravelle е обърнато голямо внимание на комфорта на местата за сядане: повдигащи се подлакатници за мястото на водача, възможност за избор между единична и двойна седалка за мястото до водача, най-различни възможности за съхранение на вещи или различни настройки на седалките. Многообразието от функции гарантира постигането на максимален комфорт на пътническите места. От 4 до 9-местен, Caravelle ще предложи подходяща конфигурация за професионалния превоз на пътници. 

Впечатляващи акценти

С Caravelle ще се представите в блестяща светлина навсякъде.

Това е правилният избор, ако искате да посрещнете гостите си с особено представителен автомобил. Елегантни хромирани детайли поставят стилни акценти в страничната и задната част на автомобила, както и на долната радиаторна решетка. Хром-пакетът може да се поръчва за Caravelle къса база.

Серийно оборудване за Caravelle Highline.
Допълнително оборудване срещу заплащане за Caravelle Comfortline. Не се предлага за Caravelle Trendline.

Ценни навигатори. Практичните асистиращи системи за водача и системите за безопасност в Caravelle ви подпомагат не само в критични ситуации, възникнали при паркиране или смяна на лентата на движение, но и в много други ситуации.

Системи за сигурност
Помощ при паркиране
Асистиращи системи за водача
Светлини
Адаптивно окачване DCC
Висока защита при всяко пътуване

Винаги там за вас.

Със системите за безопасност в Transporter Kasten сте подготвени почти за всичко: системите се намесват при необходимост и намаляват опасностите при движение.

Предвидлив

Улеснява паркирането.

Интелигентният парк-пилот в Caravelle ви предупреждава за препятствия при паркиране и улеснява маневрирането.

Предвидливи

Вашата защита в критични ситуации.

Интелигентни асистиращи ситеми за водача правят пътуването в Caravelle още по-комфортно - те ви предупреждават при смяна на лентата на движение, при настъпила умора и при промени в налягането на гумите.

Видими предимства

Насладете се на оптимално осветен път.

Дълги светлини, които автоматично превключват на къси, както и допълнителни светлини, които осветяват пътя при завиване и в лоши метеорологични условия - всичко това е налично за Вас.

Индивидуален комфорт

Напасвайте окачването според ситуацията.

За подобряване на динамиката при шофиране при Caravelle с опционалното адаптивно окачване DCC, с натискане на бутон можете да избирате между режимите NORMAL, COMFORT и SPORT за индивидуална настройка на окачването.

Само в комбинация с мултифункционалeн  дисплей "Plus".

Силата на Caravelle се крие в мощните й двигатели. Caravelle впечатлява с напредничави и особено икономични двигатели. Перманентното задвижване на четирите колела 4MOTION и скоростна кутия с два съединителя DSG се грижат за добра динамика на шофиране.

Двигатели - Технология
Автоматична трансмисия с два съединителя DSG
Задвижване на четирите колела 4MOTION
Мощен и ефективен

Най-новите двигатели с нисък разход на гориво.

Всеки двигател предлага особено нисък разход на гориво и това - без да ви спестява удоволствието от шофирането.

Напредничaв

Насладете се на по-високия комфорт от шофирането.

Опционалната 7-степенна скоростна кутия с два съединителя DSG позволява напълно автоматично, почти неусетно превключване на предавките без прекъсване на подаването на мощност, което значително допринася за високия комфорт при шофиране. Водачът може да избира между нормален и спортен режим.

Перфектно оборудвани и при лоши метеорологични условия.

Така ще покорите върхове и снегове.

Опционалното задвижване на четирите колела 4MOTION осигурява добро сцепление, както и оптимално управление и завиване в трудни условия - като например при пътуване в планини или в сняг. При желание задвижването на четирите колела 4MOTION е налично в комбинация с автоматична трансмисия с два съединителя DSG и механичен блокаж на диференциала за задния мост - уникална концепция на задвижване в този клас автомобили.

Многолик до най-малкия детайл. Различни възможности по отношение на местата за сядане, много ниши за съхранение на вещи и многобройни електронни екстри превръщат Caravelle в перфектен автомобил за професионален превоз на хора.

Електрически пакети
Фарове
Укрепване.
Просто практично

Предоставят допълнителен комфорт.

От електрически стъкла до функция за автоматично прибиране на страничните огледала: предоставяме ви възможност да оборудвате своя Caravelle с функционални електрически пакети.

Силна светлина

Насладете се на оптимална светлина.

За добрата видимост се грижат икономични LED фарове и система за измиване на фаровете. В допълнение, затъмняващото се огледало за обратно виждане предотвратява  неприятното заслепяване от светлините на движещите се зад вас автомобили.

Модулна система

Възползвайте се от гъвкавата концепция.

Възползвайте се от гъвкавата концепция за оформяне на вътрешното пространство.
Caravelle е толкова гъвкав, колкото са и нуждите ви: независимо дали ще ви се наложи да обезопасите багаж или да прикрепите детско столче, той се напасва в миг към всяка ситуация.

Информационни материали & следващи стъпки