Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Multivan

Великолепен в шестото си поколение. Вече над 65 години Multivan е оптималният спътник за най-различни предизвикателства във всекидневието и през свободното време. Ще ви впечатлят не само просторното вътрешно пространство и многобройните възможности за оптималното му оползотворяване. Висококачественото оборудване в интериора с най-модерни инфотейнмънт системи ще задоволят всяко изискване. Съвременните асистиращи системи и особено ефективните двигатели са сред другите преимущества на Multivan.

Галерия

Изживейте акцентите на Multivan от различни перспективи.

Изживейте акцентите на Multivan от различни перспективи.

Видеа

Multivan в действие

Изживейте предимствата на Multivan.

Почувствайте се добре още с качването. Интелигентни мобилни онлайн услуги, висококачествени инфотейнмънт системи и отоплителни и климатични системи превръщат Multivan в оптимален спътник в ежедневието и в свободното време.

Car-Net
Радио и навигационни системи
Отопление и климатични инсталации
Комфортен таван
Комфортно табло
Седалки и мултифункционална маса
Чрез мобилна връзка.

Винаги осведомени на път.

За Multivan се предлагат многобройни мобилни онлайн услуги. Имате възможност да свържете вашия смартфон с автомобила и с интернет, като така разполагате с достъп до приложения и актуална и полезна информация за трафика. 

Модерната инфотейнмънт система

Пристигнете добре информирани и отпочинали до целта.

Инфотейнмънт системите на Multivan ще ви напътстват оптимално по време на път и ще ви впечатлят с интуитивно управление, отлични възможности за свързване и добро озвучаване.

Чувствате се добре на всички места

Насладете се на добре темпериран интериор.

Модерните климатични инсталации регулират бързо и лесно температурата във вътрешността, а в топли дни осигуряват хладен въздух. Стационарно отопление създава приятна топлина в студени дни. Подгряването на предното стъкло осигурява добра видимост при всякакви метереологични условия.

Важен фактор за вашия комфорт

Грижи се за свежия въздух в пътническото отделение и добрия приток на светлина.

Вентилационните отвори на тавана осигуряват свеж въздух в пътническата зона и предотвратяват изпотяването на страничните прозорци. Въртящите се лампи за четене могат да се настройват индивидуално.

Серийно оборудване при Multivan Trendline, Comfortline и Highline.

Висококачествени материали

Очаква ви една по-специална атмосфера в интериора.

Хоризонталните линии от външния дизайн се пренасят и в интериора върху арматурното табло. Хармонично съгласуваните нюанси в интериора с цветовете на декоративния панел и на декоративната лайстна създават уютна атмосфера. Преимуществата се допълват от множеството практични отделения за вещи и възможности за съхранение.

Серийно оборудване при Multivan Comfortline и Highline. Не е налично за Multivan Trendline.

Истинско чудо

Насладете се на максимално гъвкаво пространство.

От ергономични комфортни седалки до въртящи се на 360о единични седалки  и интелигентна система от интегрирани в пода шини: Multivan предлага максимална гъвкавост и се напасва на вашите  нужди само с едно движение на ръката. 

Надежден спътник. Multivan предлага практични асистиращи системи за водача, които ви подпомагат в в критични ситуации като например при паркиране или смяна лентата на движение.

Системи за сигурност
Помощни системи при паркиране
Асистиращи системи
Светлини
Адаптивно окачване DCC
Висока защита при всяко пътуване

Винаги там за вас.

Със системите за безопасност, които предлага Multivan вие сте подготвени почти за всичко: при необходимост системите могат да се намесят в помощ на водача и по този начин да сведат до минимум опасностите при шофиране.

Umsichtig

Улесняват паркирането.

Интелигентните помощни системи при паркиране предупреждават при разпознати препятствия и улесняват маневрирането.

Vorausschauend

Вашата подкрепа в критични ситуации.

Модерните асистиращи системи правят пътуването с Multivan още по-приятно, тъй като предупреждават водача при смяна лентата на движение или при настъпила умора.

Видими предимства

Насладете се на оптимално осветен път.

Дълги светлини, които автоматично превключват на къси, както и допълнителни светлини, които осветяват пътя при завиване и в лоши метеорологични условия - всичко това е налично за Вас.

Индивидуален комфорт при шофиране

Нагласете окачването според ситуацията.

За подобряване на динамиката при шофиране при Multivan с опционалното адаптивно окачване DCC, с натискане на бутон можете да избирате между режимите NORMAL, COMFORT и SPORT за индивидуална настройка на окачването.

Само в комбинация с мултифункционален дисплей "Plus" или "Premium". Не се предлага за Multivan Comfortline дълга база.

Мощни и икономични. Multivan се предлага с най-ново поколение от двигатели, отговарящи на норма за вредни емисии Евро 6. Всеки един от агрегатите се отличава с особено нисък разход на гориво – при това без да спестява удоволствието от шофирането.

Технология на двигателите
Автоматична скоростна кутия с два съединителя DSG
Задвижване на четирите колела 4MOTION
Мощни и икономични

Най-новите двигатели с нисък разход на гориво.

Всеки агрегат предлага особено нисък разход на гориво - и това, без да пестите от удоволствието при шофиране.

Прогресивен

Насладете се на високия комфорт при шофиране.

Опционалната 7-степенна скоростна кутия с два съединителя DSG позволява напълно автоматично, почти неусетно превключване на предавките без прекъсване на подаването на мощност, което значително допринася за високия комфорт при шофиране. Водачът може да избира между нормален и спортен режим.

Оборудван за лоши метеорологични условия.

За да преодолеете планини и сняг.

Опционалното задвижване на четирите колела 4MOTION осигурява добро сцепление, както и оптимално управление и завиване при трудни условия - като при пътуване в планини или в сняг. При желание задвижването на четирите колела 4MOTION е налично в комбинация с автоматична трансмисия с два съединителя DSG и механичен блокаж на диференциала за задния мост - уникална концепция на задвижване в този клас автомобили.

Толкова гъвкав, колкото е ежедневието. Електрически регулируеми седалки, мултифункционален кожен волан и много практични екстри превръщат всяко пътуване с Multivan в истинско удоволствие.

Мултифункционален волан
Комфортни седалки с 12-посочно електрическо регулиране
Фарове
Media Control
Електрически сгъваеми странични огледала
Всичко на една ръка разстояние

Интуитивно управление на Multivan и технологиите.

Мултифункционалният кожен волан е приятен на допир и впечатлява с високата си функционалност. Посредством бутони можете да управлявате навигационната система, мобилния си телефон или темпомата. Наред с това, воланът може да се настройва по височина и дълбочина, така че и на дълъг път водачът да нагласи оптималната за него позиция.

Серийно оборудване при Multivan Highline. Допълнително оборудване срещу заплащане при Multivan Trendline и Comfortline.

Индивидуално регулируеми

Нагласете ги удобно, според вашите предпочитания.

Опционално се предлага 12-посочно електрическо регулиране на седалките. По този начин можете идеално да настроите лумбалната опора, наклона на облегалката, височината на седалката, както и наклона на седалката и надлъжното й разположение. Електрическото регулиране на седалките включва и подгряване за седалките, както и възможност за запаметяване на три различни позиции на седалката на водача.

Допълнително оборудване срещу  заплащане при Multivan Comfortline и Highline. Не се предлага за Multivan Trendline.

Силна светлина

Насладете се на оптимална видимост.

За добрата видимост се грижат енергоспестяващите LED светлини и системата за почистване на фаровете.  Вътрешното огледало с функция затъмняване предпазва от неприятното заслепяване на движещите се отзад  автомобили.

Безжично свързани

Удобно управлявате инфотейнмън системата.

Чрез Volkswagen Media Control1 превърнете своя смартфон или таблет в дистанционно управление2 на навигационната система и удобно управлявайте от пътническата зона чрез WLAN връзка функците на аудиосистемата. Или прехвърлете например навигационен маршрут от вашия таблет върху цветния дисплей.

1 Само в комбинация с навигационни системи "Discover Media" и "Discover Media Plus"
2 Законът забранява на водача да ползва функциите на Volkswagen Media Control по време на шофиране.
Допълнително оборудване при Multivan Trendline, Comfortline и Highline.

С отопление и електрическа настройка

Изживейте още повече комфорт.

Страничните огледала серийно се предлагат с отопление и електрическа настройка. По желание могат да бъдат поръчани и с автоматично електрическо прибиране. В зависимост от модела са лакирани в цвета на автомобила или са в черно.

Допълнително оборудване при Multivan Trendline, Comfortline и Highline.

Информационни материали & следващи стъпки