Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Посрещнете живота, както дойде

Няма значение дали искате бързо да изпратите доставка или да закарате децата на училище: Caddy е подготвен за всичко, което поднася ежедневието. Надежден, гъвкав и многостранен като своите предшественици, четвъртото поколение демонстрира още по-голям комфорт и икономичност. Това го превръща в изключително специален автомобил. Перфектен във всяко отношение. 

Създайте си сами представа за Caddy

Висококачествено товарно отделение

Много място за добро усещане

В пътническата зона на Caddy ви очакват до седем изключително удобни и гъвкави седалки, висококачествено обработен, съвременно обзаведен кокпит и много място за изненадите, които ви съпътстват всеки ден.

Гъвкави предложения за пространството

Пасва идеално на Вашия начин на живот

Вашият Caddy се адаптира лесно и гъвкаво към изискванията. Принос за това има и пътническата зона с падащи, огъващи се и изваждащи се седалки. Така имате достатъчно място за семейната банда, обемисти покупки, дребни мебели или доставки. 

Съвременни асистиращи системи

Мисли, прогнозирай

Тесни места за паркиране, нетърпеливи деца или неочаквани ситуации на пътя: съвременните асистиращи системи за водача в Caddy ви предлагат подкрепа в почти всички критични ситуации.

Най-съвременен инфотеймънт

С приятни забавления на път

Понякога ежедневието може да бъде малко забързано. Да вземеш децата, да уредиш проблеми, а важните срещи не могат да чакат. Възможно е да прекарате половината ден в автомобила. Но с любимата песен в ушите и с най-бързия маршрут на дисплея всичко е много по-лесно.

Мобилни онлайн услуги

Навсякъде в мрежа. Идеално информирани.

По време на път изцяло посветени на семейството и въпреки това достъпни служебно: многобройните, иновативни мрежови възможности на Caddy Ви позволяват винаги да получавате почти цялата информация, която Ви е необходима в момента.

Задвижване на всички колела 4MOTION

Сработва, когато е необходимо

Caddy опционалното задвижване на всички колела 4MOTION се справя перфектно и по мокри, заснежени, мръсни или повредени пътища. Съединителят за задвижване на четирите колела измества задвижващата сила към колелата с по-добро триене за повече устойчивост на завоите и по-прецизно управление. В допълнение, единствен от своя клас Caddy предлага фабрично постоянно задвижване на всички колела. Още предимства и възможности:

  • В комбинация с мощния турбодизел двигател 90-kW-/122 к.с. постоянното задвижване на всички колела работи идеално и при режим на движение с ремарке.
  • Съчетанието от двигател 2,0 л (110 kW/150 к.с.), трансмисия с два съединителя DSG и задвижване на всички колела 4MOTION допълнително увеличава комфорта по време на път.

Премислен до детайл

Двама на пазар, петима на лятно пътешествие, седем на детски рожден ден: Caddy се справя с живота такъв, какъвто е.

Всички екстри

Екстериор

Назад към прегледа

Екстериор

Прецизните линии, фините детайли и специалната шлифовка гарантират самоуверено присъствие.

Интериор

Назад към прегледа

Интериор

Премислената, гъвкава концепция за вътрешното пространство с до седем седалки се комбинира с устойчиви на износване материали и кокпит с висококачествена обработка.

Функционално оборудване

Назад към прегледа

Функционално оборудване

Съвременни системи за отопление и климатизация, практични елементи за управление и иновативни радио- и навигационни системи осигуряват една приятна и спокойна атмосфера.

Асистиращи системи

Назад към прегледа

Асистиращи системи

Съвременните иновативни асистиращи системи за водача държат пътя под око. Те се включват при необходимост, за да стане пътуването още по-комфортно.

Продуктово видео

Изживейте предимствата при използването на Caddy.

Начало на видеото
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип