Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам
Caddy
От BGN 50.110,- вкл. ДДС ? От BGN 41.758,- без ДДС. ?

Caddy

Всичко остава в семейството. Двама на пазар, петима на лятна почивка, седмина на детски рожден ден: Новото Caddy приема живота такъв, какъвто е. Надежден, гъвкав и многолик, както своя предшественик, сега – в четвърто си поколение той е още по-комфортен и ефективен. Това го превръща в един много специален автомобил - мултифункционален до съвършенство.

Галерия

Изживейте акцентите на Caddy от различни перспективи.

Изживейте акцентите на Caddy от различни перспективи.

Продуктов филм

Caddy в действие.

Изживейте предимствата на Caddy.

Да пристигнеш отпочинал. Caddy предлага висококачествени радио- и навигационни системи, както и мобилни онлайн услуги, с които сте още по-добре информирани. Модерни отоплителни и климатични инсталации осигуряват комфортен климат.

Car-Net
Радио- и навигационни системи
Мултифункционален- волан и дисплей
Отопление и климатична инсталация
Мобилно свързани

Актуална информация при всяко пътуване.

С мобилните онлайн услуги от Car-Net може да свържете вашия смартфон с автомобила, както и с интернет. Така имате достъп до актуална информация като например за свободни паркоместа близо вас, времето и много повече.

Инфотейнмънт система, която въодушевява

Пристигнете добре отпочинали до целта.

Радио- и навигационни системи от най-ново поколение: Инфотейнмънт системите, които предлага Caddy впечатляват с интуитивност на ползване и добър звук. Интелигентни функции като подготовката за мобилен телефон предлагат допълнителен комфорт.

Всичко под контрол

Толкова интуитивно за употреба Caddy.

Чрез мултифункционалния кожен волан можете удобно да управлявате мултимедийната система, телефона и скоростта на движение. Същевременно, мултифункционалният дисплей визуализира актуална информация като например среден разход на гориво, пробег и още полезни данни. 

Приятно чувство

Насладете се на добре темпериран интериор.

Модерни климатични инсталации регулират бързо и лесно температурата вътре в автомобила, а в топли дни ще се погрижат  за хладен въздух. Предните седалки с подгряване ще се погрижат да се почувствате уютно в студени дни. Подгряването на предното стъкло осигурява добра видимост при всякакви метеорологични условия.

С добра компания на път. Caddy разполага с богато оборудване за безопасност и по желание може да се дооборудва с множество асистиращи системи за водача като Парк пилот и Система за автоматичен контрол на дистанцията ACC.

Мултиколизионна спирачка
Въздушни възглавници
Асистент при паркиране
Система за автоматичен контрол на дистанцията ACC и „Front Assist“
Темпомат с вкл. ограничител на скоростта
Серийна безопасност

Подпомага в критични ситуации

Серийната мултиколизионна спирачка е част от цялостната система за безопасност и в рамките на възможностите на системата след сблъсък, автоматично намалява скоростта на автомобила до около 10 км/ч, ако водачът не реагира сам. По този начин последващите сблъсъци могат да бъдат избегнати1. Мултиколизионната спирачка се активира, когато два независими един от друг сензора разпознаят удар. Водачът може по всяко време да поеме контрола над автомобила.

1 В рамките на възможностите на системата.

Сигурни на пътя

Ефективен по отношение на вашата безопасност.

Caddy е серийно оборудван с предни въздушни възглавници и странични въздушни възглавници тип " завеса" за водача и пътника до него. От линия на оборудване Trendline нагоре серийните странични въздушни възглавници предпазват пътниците на външните места при евентуален страничен удар.

Подпомагащ

Асистент при паркиране

Интелигентните помощни системи при паркиране, които предлага Caddy Kasten ви предупреждават със звуков и оптически сигнал при разпознати препятствия и могат дори да поемат управлението вместо вас.

Спазва дистанция

Вашият интелигентен помощник припътуване.

Опционалният автоматичен контрол на дистанцията ACC автоматично адаптира скоростта към тази на движещия се отпред автомобил и поддържа зададената от водача дистанция. При това зададената скорост не се превишава.

Система за наблюдение на зоната пред автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градски условия2.

Системата за наблюдение на зоната пред автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градски условия разпознава посредством радарна система ситуации, при които дистанцията до движещия се отпред автомобил е твърде малка и помага за скъсяване на спирачния път1. Предупреждава водача визуално и акустично, както и чрез спирачна намеса при разпознати критични ситуации.

1 В рамките на възможностите на системата.
2 До 30 км/ч.

Поддържайте едно темпо

Шофирайте спокойни и пестете гориво.

Серийният темпомат с ограничител на скоростта поддържа желаното темпо1 при движение със скорост от 30 км/ч нагоре, независимо от наклона на терена и съответно поддържа индивидуално зададената от водача максимална скорост.

¹ В рамките на възможностите на системата.

Мощен и ефективен. Caddy предлага ново поколение двигатели, които са изключително тихи и икономични – с тях удоволствието от шофирането е гарантирано. Всички двигатели отговарят на емисионна норма Евро 6..

Двигатели
TGI-двигател
Автоматична трансмисия с два съединителя DSG
Задвижване на четирите колела 4MOTION
Caddy TDI BlueMotion
Мощност и ефективност

Шофирането е по-удобно от всякога.

Всички двигатели са оборудвани серийно с BlueMotion Technology и отговарят на емисионна норма Евро 6: независимо дали ще изберете модерните TSI-двигатели с особено ефективното и мощно задвижване или икономичните TDI-двигатели. 

Сигурно и удобно

Пестете гориво при шофиране на природен газ.

Caddy TGI BlueMotion е правилният избор за всеки, който иска да пести. Автомобилът се задвижва изключително ефективно, както на природен газ (CNG)1, така и на бензин и при пълен резервоар стартира винаги на метан.

1  Възможни горива са природен газ, био-метан и метан от възобновяема енергия.

Повече ефективност

Насладете се на високия комфорт при шофиране.

6-степенната (75 кВт/102 к.с., 110 кВт/150 к.с.) респективно 7-степенната  скиростна кутия (92 кВт/125 к.с.) позволява напълно автоматично, почти неусетно превключване на предавките в оптималния момент към предварително избраната предавка. Резултатът: висок комфорт при шофиране, без прекъсване на подаването на мощност.  Ако желаете можете да сменяте предавките и чрез леко докосване на скоростния лост.

 

 

Готови за всичко

Научете се на по-голяма стабилност при шофиране.

Хванете пътя, слейте се с природата. Caddy с опционалното задвижване на 4-те колела 4MOTION ще ви отведе до най-красивите места - с оптимално сцепление и подобрена стабилност в завой.

Икономичен като никога досега

Възползвайте се от още по-ниският разход на гориво.

Caddy TDI BlueMotion консумира дори по-малко от своя предшественик: Средно 4,2 л дизелово гориво на 100 км и комбинирано CO2-емисии от 109 г/км правят модела най-икономичното Caddy, което е конструирано някога.

*Не се предлага в България.

Напасва се към всяка нужда. В Caddy разполагате с до седем удобни места за сядане, а при необходимост можете да сгънете или да извадите седалките и така да осигурите още повече място за багаж. Допълнително пространство предлага дълбоката ниша за вещи в тавана.

Ниши за съхранение на предмети
Седалки
Възможни комбинации за задната врата
Безопасно транспортиране
Спестете място

Вземете практичните ниши за съхранение на предмети.

Дали за големи или малки вещи: Caddy разполага с достатъчно ниши за съхранение на предмети.

Гъвкавост

Прибират, сгъват, премахват

Интериорното пространство на Caddy всеки ден се адаптира към актуалните ви нужди. Независимо дали искате да превозвате до 7 души, или да транспортирате обемисти покупки или мебели.

Разнообразие

Товарете и разтоварвате според вашите предпочитания.

Caddy демонстрира мултифункционалност: можете да направите своя избор между задна клапа със стъкло или практичната двукрила задна врата.

Идеално решение

Предпазвайте вашия багаж.

За безопасното закрепване и транспортиране на товар в Caddy разполагате с практични халки за укрепване и преградна мрежа.

Информационни материали & следващи стъпки