Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Информация относно обработката на данни

Ние съхраняваме Вашите лични данни единствено с цел изпращане на бюлетин, при това само докато тази цел е налице и няма отказ от съгласие. Порше БГ ЕООД не обработва всички лични данни самостоятелно, а получава помощ от професионални партньори, и по-конкретно от Porsche Informatik GmbH със седалище в 5020 Залцбург, и Vivid Planet Software GmbH със седалище в 5302 Хендорф, които са ангажирани от Porsche Austria GmbH & Co OG с управлението на базата данни, съответно със системата за управление на съдържание. 

Запазва се Вашето право на информация във връзка с Вашите лични данни, правото на коригиране, заличаване или ограничаване на обработката на лични данни, на отказ от съгласие за обработката им и, доколкото законът го предвижда, правото на преносимост на данните. В случай на нарушение на сигурността на Вашите лични данни ще Ви информираме незабавно. Освен това е предвидено право на обжалване пред съответния орган по защита на данните.    

Можете да оттеглите съгласието си по всяко време с действие за в бъдеще, като изпратите съобщение до info(kwfat)vw-nutzfahrzeuge(kwfdot)at.

Разбира се, можете по всяко време да прекратите и получаването на бюлетина на Volkswagen: Просто кликнете върху съответния линк, който се съдържа във всяко издание.  

 

Администратор:
Porsche Austria GmbH & Co OG 
Търговец на едро с автомобили с марка Volkswagen 
Луизе-Пийх-Щрасе 2, 5020 Залцбург
info(kwfat)vw-nutzfahrzeuge(kwfdot)at 

Отговорно лице по защитата на личните данни:
Юрген Хустайнер
Луизе-Пийх-Щрасе 2,
5020 Залцбург
datenschutz(kwfat)porsche.co(kwfdot)at

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип