Затваряне на менюто
Затвори

100% пикап. 100% премиум.

Безкомпромисен на пресечен терен. Темпераментен на асфалт. Amarok обединява това, което очаквате от ексклузивен мултиталант от премийния клас: мъжествен дизайн, здрава конструкция и голяма мощност.

Създайте си сами представа за Amarok

Висока ефективност

Мощен като почти никой друг. С най-високия въртящ момент в своя клас.

От понеделник до петък в мраз и на полето. През почивните дни в планината и в офроуд парка. Без значение къде Ви отвеждат работата или плановете за свободното време - с двигателя на Amarok пътувате изключително ефикасно по всякакви пътища. Така всяко пътуване е удоволствие:

 • Мощен 6 цилиндров турбодизел двигател 190 kW/258 к.с.
 • 3,0 л обем на двигателя
 • Въртящ момент до 580 Nm
 • Бърза мощност до 22 kW/30 к.с. благодарение на функцията Overboost
 • 8 степенна автоматична скоростна кутия
 • BlueMotion технология
 • Устройство за регулиране на скоростта

Научете повече

Отчетлив екстериорен дизайн

Чист израз на сила

Amarok се държи точно както и вие: той подава ясни сигнали и при дизайна. Отчетливо спортната предна част с двойни хромирани лайстни, Bi-Xenon фаровете с LED дневни светлини и мъжествените, динамични линии задават най-силните акценти в неговия клас.

Модерен интериорен дизайн

Твърда обвивка. Комфортно ядро.

Дори и когато теренът е неприятен: Amarok впечатлява с особено голям комфорт. Ясно разделеното му арматурно табло, многобройните отделения за вещи, най-голямото пространство за краката в неговия клас и регулируемите предни седалки ergoComfort внасят удобство във Вашето офроуд приключение.

Мултимедиен инфотейнмънт

На всички канали перфектно информирани

Вашите работни дни са дълги, а пътуването офроуд още по-дълго? Въпреки това в Amarok ще научавате всичко, което се случва у дома и по света: благодарение на съвременните радио- и навигационни системи и на мобилните онлайн услуги "Car-Net".

Най-широка товарна площ в своя клас

Натоварване. Отдъхване.

Amarok съвсем спокойно се справя с обемисти материали. Защото има повече място между калниците от всеки друг пикап. Широчината на отвора за товара позволява дори напречно товарене на европалета.  В допълнение, високата стена и ниската височина на товарния ръб улесняват товаренето.

 • Широчина на отвора за товара 1 222 мм
 • Карго бокс 2,52 м²
 • Стена с височина 508 мм
 • Ниска височина на товарния ръб от 780 мм

 

Индивидуални надстройки

Перфектно подготвен за всичко

За да се изпълняват поръчките перфектно, е необходимо правилно оборудване. Съответно автомобил, който оптимално отговаря на вашите изисквания. Така могат да се реализират индивидуални автомобилни решения: хладилен фургон, линейка или специални автомобили за хора с някакви ограничения. С нашите автомобили почти всичко е възможно.

Научете повече

Премислен до детайл

Безкомпромисен на пресечен терен. Темпераментен на асфалт. Amarok обединява това, което очаквате от ексклузивен мултиталант от премийния клас: мъжествен дизайн, здрава конструкция и голяма мощност. Мощният му турбодизел двигател с 6 цилиндъра и 3,0 л обем достига на най-висока мощност 190 kW/258 к.с. и 580 Nm въртящ момент.

Всички екстри

Удоволствие от шофирането

Назад към прегледа

Удоволствие от шофирането

Асфалт, почва или камъни: в Amarok на почти всякакъв терен ще изживеете ексклузивен комфорт при пътуване на високо ниво.

Екстериор

Назад към прегледа

Екстериор

Ясните акценти се задават от изразителните детайли, характерните ръбове и мъжествените линии.

Интериор

Назад към прегледа

Интериор

Товарното отделение на Amarok впечатлява с много място, още повече комфорт и всякакви отделения за вещи.

Функционално оборудване

Назад към прегледа

Функционално оборудване

Благодарение на иновативната инфотейнмънт система и екстрите като опционалния мултифункционален волан с контролни бутони държите всичко под контрол.

Асистиращи системи

Назад към прегледа

Асистиращи системи

Със серийната мултиколизионна спирачка и многобройните съвременни асистиращи системи вие пътувате на сигурно.

Отлично постижение

Нито един друг офроуд автомобил не е по-безкомпромисен по пресечен терен, нито един друг офроуд автомобил не е по-темпераментен на асфалт. За седма поредна година читателите на »OFFROAD« избират Amarok за "Офроуд автомобил на годината". Така Amarok отново побеждава конкуренцията в този силно конкурентен сегмент.

Източник: »OFFROAD«, брой 09/2019

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип