2 колесни бази, 3 варианта за височина на тавана, 2 възможни комбинации на местата за сядане.

Transporter Kasten е перфектен за всяка транспортна задача. Двете междуосия и трите височини на тавана осигуряват голямо товарно пространство с обем от 5,8 до 9,3 м3. Полезният товар е до 1,4 т, а втората плъзгаща врата значително улеснява товаренето и разтоварването. Можете да избирате между две единични седалки или една двойна седалка за мястото до водача.

Transporter Kasten с двойна кабина е наличен с две колесни бази и две възможни комбинации за местата за сядане: той е същевременно и товарен (Kasten) и пътнически (Kombi): предлага товарен обем между 3,5 и 4,4 м3, както и достатъчно място за до шест човека.

За перфектно скроен достъп до вътрешното пространство се грижат общо десет варианта. За всеки вариант на Transporter с нормален и средновисок таван, задната клапа е серийна. С голямата си височина на отваряне тя позволява комфортно товарене и разтоварване, а в дъждовно време служи като подслон.

Допълнително оборудване срещу заплащане.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Transporter - Товарен вариант