Радиосистема "Composition Audio"

Радиосистема "Composition Audio" включва монохромен TFT дисплей,две тонколони, слот за SD-карта памет, AUX IN-букса и USB-порт, както и Bluetooth връзка за мобилни телефони.

Радиосистема "Composition Colour"

Наличната като допълнително оборудване система включва 12,7-сантиметров (5 инча) цветен TFT сензорен дисплей, MP3- и WMA-съвместим CD-плейър, четири тонколони, слот за SD-карта памет, AUX IN-букса и USB-порт, Bluetooth връзка за мобилни телефони, както и двоен тунер с "Phasen-Diversity" за най-високо качество на радиоприемането. 

Радиосистема "Composition Media"

Опционалната система включва 16.5-сантиметров (6.33 инча) цветен TFT сензорен дисплей, MP3- и WMA-съвместим CD-плейър, четири тонколони, слот за SD-карта, AUX IN-букса и USB-порт в жабката, Bluetooth връзка за мобилни телефони, както и двоен тунер с "Phasen-Diversity" за най-високо качество на радиоприемането. 

Навигационна система "Discover Media"

В допълнение към функциите на радиосистемата "Composition Media" с четири тонколони, за наличната като допълнително оборудване навигационна система "Discover Media" се предлага втори слот, предназначен за SD-картата с картовия материал. Към инсталирания картов материал за Европа, с Volkswagen MapCare е възможна безплатната актуализация през уебсайта на Volkswagen.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Transporter - Товарен вариант