Асистент при смяна лентата на движение "Side Assist"

Предупреждава чрез светлинен сигнал в страничното огледало, веднага щом някой от сензорите разпознае автомобил в "мъртвата зона" при смяна лентата на движение1.

Допълнително оборудване срещу заплащане.
1 В рамките на възможностите на системата.

Система за разпознаване на умора

Чрез визуални и акустични сигнали подканва водача към почивка, в случай че разпознае поведение, по което може да се съди за настъпила умора1.

Допълнително оборудване срещу заплащане.
1 В рамките на възможностите на системата.

Автоматичен контрол на дистанцията ACC и "Front Assist"

Опционалният автоматичен контрол на дистанцията ACC1 автоматично адаптира скоростта към тази на движещия се отпред автомобил и поддържа зададената от водача дистанция. При това зададената скорост не се превишава.

Система за наблюдение на зоната пред автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градски условия1/2.

Системата за наблюдение на зоната пред автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градски условия разпознава посредством радарна система ситуации, при които дистанцията до движещия се отпред автомобил е твърде малка и помага за скъсяване на спирачния път. Предупреждава водача визуално и акустично, както и чрез спирачна намеса при разпознати критични ситуации.

И двете системи са допълнително оборудване срещу заплащане.
1 В рамките на възможностите на системата.
2 До 30 км/ч.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Transporter - Товарен вариант