Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Transporter - Товарен вариант

За големи и тежки задачи. Transporter Kasten расте заедно със своите задачи, и това в продължение на над 65 години. Багажното пространство е още по-функционално и практично от всякога. Достойната за пример отлична изработка стои в основата на един работен автомобил, който е надраснал времето си и е готов да посрещне всяко предизвикателство.

Галерия

Изживейте акцентите на Transporter товарен вариант от различни перспективи.

Изживейте акцентите на Transporter товарен вариант от различни перспективи.

Продуктов филм

Изживейте предимствата на Transporter.

Transporter TV-Spot.

Transporter. Професионалист, както и да го погледнете. 

Transporter в действие.

Изживейте предимствата на Transporter.

Впечатляващо оборудване. Дали интелигентни мобилни онлайн услуги, висококачествени инфотейнмънт системи или отоплителни и климатични системи – оборудването в Transporter Kasten се грижи за това, вашето пътуване да е възможно най-приятно.

Car-Net
Радио- и навигационни системи
Отопление и климатични системи
Електрическа лумбална опора.
Комфортен пакет.
Мобилно свързани

Предоставя актуална информация по всяко време.

Свържете вашия Transporter със смартфона си, както и с интернет, за да имате достъп до актуална и полезна информация.

Инфотейнмънт системи, които впечатляват

Пристигнете добре отпочинали до целта.

Transporter Kasten впечатлява и със съвременни инфотейнмънт системи: оборудван с най-модерните радио- и навигационни системи, той ще се погрижи за доброто ви настроение по време на път и ще ви напътства до целта на пътуването.

Просто се почувствайте добре

Насладете се на приятен климат.

Модерните климатични инсталации регулират бързо и лесно температурата във вътрешността, а в топли дни осигуряват хладен въздух. Стационарно отопление създава приятна топлина в студени дни. Подгряването на предното стъкло осигурява добра видимост при всякакви метеорологични условия.

Комфорт

За да ви е още по-удобно.

Регулируемата по височина ергономична седалка на водача предлага перфектен комфорт на седене с електрически регулируемата си лумбална опора.

Допълнително оборудване срещу заплащане.

Полезна

Практична екстра за вас.

Опционалният комфортен пакет включва отделение за очила, лампа за четене, поставки за вещи на отделните седалки, сенници с огледала, дръжки на A-колоните, клаксон с двоен тон, осветление на арматурното табло с регулируема яркост, както и 12-V контакт на арматурното табло.

Допълнително оборудване срещу заплащане.

На път със съвременни технологии. Иновативните асистиращи системи за водача и системите за безопасност Ви помагат в критични ситуации да избегнете опасности. Насладете се на един всестранно развит талант.

Системи за безопасност
Помощ при паркиране
Асистиращи системи за водача
Светлини
Серийна безопасност

Тази интелигентна технология ще ви впечатли.

Със системите за безопасност в Transporter Kasten сте подготвени почти за всичко: системите се намесват при необходимост и намаляват опасностите при движение.

Предвидлив

Улеснява паркирането.

Улеснява паркирането: дали парк-пилот или камера при движение на заден ход - интелигентните помощни системи при паркиране, които предлага Transporter Kasten ви предупреждават със звуков и оптически сигнал при разпознати препятствия.

Предвидливи

Вашата защита в критични ситуации.

Интелигентните асистиращи системи правят пътуването с Transporter Kasten още по-комфортно като подпомагат водача при смяна лентата на движение и при разпозната умора.

Още за асистиращите системи за водача

Очевидно предимство

Насладете се на оптимално осветен път.

Дълги светлини, които автоматично превключват на къси, както и допълнителни светлини, които осветяват пътя при завиване и в лоши метеорологични условия - всичко това е налично за Вас.

Новаторска технология за задвижване. Най-новото поколение от двигатели за Transporter Kasten изпълнява емисионна норма Евро 6 и впечатлява с особено ниския си разход на гориво. Новаторски технологии спестяват допълнително гориво.

Технология на двигателите
Автоматична скоростна кутия с два съединителя DSG
Задвижване на четирите колела 4MOTION
Мощни и икономични

Най-новите двигатели с нисък разход на гориво.

Характерно за всеки от агрегатите е особено ниския разход на гориво - и това, без да се пести от удоволствието при шофиране.

Прогресивен

Насладете се на висок комфорт при шофиране.

Опционалната 7-степенна скоростна кутия с два съединителя DSG позволява напълно автоматично, почти неусетно превключване на предавките без прекъсване на подаването на мощност, което значително допринася за високия комфорт при шофиране. Водачът може да избира между нормален и спортен режим.

Оборудван за лоши метеорологични условия.

За да преодолеете планини и сняг.

Опционалното задвижване на четирите колела 4MOTION осигурява добро сцепление, както и оптимално управление и завиване при трудни условия - като при пътуване в планини или в сняг. При желание задвижването на четирите колела 4MOTION е налично в комбинация с автоматична трансмисия с два съединителя DSG и механичен блокаж на диференциала за задния мост - уникална концепция на задвижване в този клас автомобили.

Максимална гъвкавост. Високото качество в интериора и голямото товарно пространство на Transporter Kasten впечатляват и с функционалност. Многобройните екстри ще посрещнат всяко индивидуално изискване и ще предложат адекватно решение.

Интериор
Товарно пространство
Обезопасен товар
Разнообразие от варианти.
Възможни решения за врати на товарното пространство отзад.
Осветление
Дигитален тахограф
Голямо пространство

Възползвайте се от практичните възможности в интериора.

Концепцията за съхранение на вещи ще ви впечатли при ежедневната й експлоатация. Многобройните възможности за съхранение превръщат интериорното пространство в перфектно организирано работно място. Допълнителното товарно пространство ви дава още повече свобода на действие.

Стабилност и практичност

Адаптира се към вашите предпочитания.

Дали преградна стена или различни подови настилки - изискванията към оборудването на един Transporter са изключително разнообразни. Именно затова Transporter Kasten предлага максимална гъвкавост в това отношение.

Комплексни решения

Защитете багажа си.

Опционалната облицовка на товарното или пътническото отделение, както и допълнителните възможности за укрепване на товар гарантират най-добра защита и отлично укрепен товар, който няма да се размества по време на път.

За всяко предизвикателство

Гъвкав според желанията ви.

Transporter товарен вариант се предлага с две колесни бази, три варианта за височина на тавана и много място за товарене. Кабината на водача също може да бъде оборудвана според индивидуалните нужди и изисквания.

Много възможности

По нещо за всеки.

В зависимост от индивидуалните изисквания, и за вратите на товарното пространство отзад ще намерите оптимален вариант.

Силна светлина

Насладете се на оптимална видимост.

Разширете зрителното си поле с мощните фарове или предотвратете произшествия чрез допълнителните мигачи на тавана.

Просто прочетете

Спестява ви време и работа.

Наличният като допълнително оборудване дигитален тахограф изобразява дигитално данни за изминатото разстояние и скоростта като автоматично предупреждава водача при превишаване на часовете на шофиране.

Информационни материали & следващи стъпки