Концепция за съхранение на вещи

Основната задача на Transporter Бордови е да улесни вашето работно ежедневие. Новият кокпит предлага множество възможности за перфектна организация в рамките на един дълъг работен ден. Интелигентната подредба на различните отделения за вещи, рафтове и дръжки превръща вътрешното пространство в отлично подредено работно място. Ценните ви неща са на сигурно място в заключващата се жабка, документите са перфектно подредени в средното отделение с DIN-A4 размер, очилата са на удобно място в отделението на тавана, сгъваемият метър е винаги под ръка в специално предвидено за него отделение, а напитките ви няма да се разливат благодарение на отделенията за бутилки и поставки за чаши.

Отделение за съхранение под двойната седалка.

Когато повдигнете седалищната част на двойната седалка до водача, се отваря допълнително отделение за вещи, където може да се съхраняват инструменти например.

Двойна седалка до водача с отделение за вещи

За мястото до водача се предлага опционално двойна седалка. По желание за облегалката може да се поръча отделение за вещи, в което са интегрирани две поставки за чаши и една за химикалки.

Допълнително оборудване срещу заплащане.

Затвори

Transporter Бордови