Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Transporter Бордови

Оптимално подготвен за всяка задача. Transporter Бордови пренася работата в сферата на услугите на следващото ниво: повече тежки уреди, повече оборудване, повече товар, повече работна сила. Модуларният принцип позволява оптимална конфигурация в зависимост от нуждите по отношение на товарна площ, оборудване и брой пътнически места. Transporter Бордови може да бъде поръчан с единична или с двойна кабина, както и с по-здраво окачване за движение по лоши пътища.

Галерия

Изживейте акцентите на Transporter Бордови от различни перспективи.

Изживейте акцентите на Transporter Бордови от различни перспективи.

Продуктов филм

Start Video

Перфектно замислен. Комфортно оборудване като съвременни отоплителни и климатични системи, както и висококачествени инфотейнмънт системи ще се погрижат всяко пътуване с Transporter Бордови да е истинско удоволствие.

Car-Net
Радио и навигационни системи
Отопление и климатични инсталации
Електрическа лумбална опора
Комфортен пакет
Мобилно свързан

Актуална информация по време на път.

Свържете вашия Transporter Бордови със смартфона си, както и с интернет, за да имате достъп до актуална и полезна информация.

Инфотейнмънт система, която впечатлява

Забавлявайте се докато пътувате.

Transporter Бордови впечатлява и със съвременни инфотейнмънт системи: оборудван с най-модерните радио и навигационни системи, той ще се погрижи за доброто ви настроение по време на път и ще ви напътства до целта на пътуването ви.

Просто се почувствайте добре

Насладете се на приятен климат.

Модерните климатични инсталации регулират бързо и лесно температурата във вътрешността, а в топли дни осигуряват хладен въздух. Стационарно отопление създава приятна топлина в студени дни. Подгряването на предното стъкло осигурява добра видимост при всякакви метеорологични условия.

Комфортен

Чувствайте се още по-комфортно.

Регулиращата се по височина ергономична седалка на водача предлага перфектен комфорт на седене с електрически регулируемата си лумбална опора.

Допълнително оборудване срещу заплащане.

Полезни

Практични екстри за вас.

Опционалният комфортен пакет включва отделение за очила, лампа за четене, поставки за вещи на отделните седалки, сенници с огледала, дръжки на A-колоните, клаксон с двоен тон, осветление на арматурното табло с регулируема яркост, както и 12-V контакт на арматурното табло.

Допълнително оборудване срещу заплащане.

Високо ниво на защита при всяко пътуване. Иновативните асистиращи системи за водача и системите за безопасност Ви помагат в критични ситуации да избегнете опасности. Насладете се на един всестранно развит талант.

Системи за безопасност
Асистиращи системи
Светлини
Серийна безопасност

Тази интелигентна технология ще ви впечатли.

Със системите за безопасност в Transporter Бордови сте подготвени почти за всичко: системите се намесват при необходимост и намаляват опасностите при движение.

Предвидлив

Вашата защита в критични ситуации.

Интелигентните асистиращи системи правят пътуването с Transporter Бордови още по-комфортно като подпомагат водача при смяна лентата на движение и при разпозната умора.

Видими предимства

Насладете се на оптимално осветен път.

Дълги светлини, които автоматично превключват на къси, както и допълнителни светлини, които осветяват пътя при завиване и в лоши метеорологични условия - всичко това е налично за Вас.

Мощно задвижване. Най-новото поколение двигатели изпълнява емисионна норма Евро 6 и впечатлява с особено ниския си разход на гориво. Благодарение на многобройни технически нововъведения се постига добро сцепление и висок комфорт на возене.

Технология на двигателите
Задвижване на четирите колела 4MOTION
Автоматична скоростна кутия с два съединителя DSG
Мощни и икономични

Най-новите двигатели с нисък разход на гориво.

Всеки агрегат предлага особено нисък разход на гориво - и това, без да пестите от удоволствието при шофиране.

Оборудван за лоши метеорологични условия.

За да преодолеете планини и сняг.

Опционалното задвижване на четирите колела 4MOTION осигурява добро сцепление, както и оптимално управление и завиване при трудни условия - като при пътуване в планини или в сняг. Задвижването на четирите колела 4MOTION е налично и в комбинация с автоматична трансмисия с два съединителя DSG и механичен блокаж на диференциала за задния мост - уникална концепция на задвижване в този клас автомобили.

Прогресивен

Насладете се на високия комфорт при шофиране.

Опционалната 7-степенна скоростна кутия с два съединителя DSG позволява напълно автоматично, почти неусетно превключване на предавките без прекъсване на подаването на мощност, което значително допринася за високия комфорт при шофиране. Водачът може да избира между нормален и спортен режим.

Подготвен за всяка работна задача. Модуларният принцип позволява оптимална конфигурация в зависимост от нуждите по отношение на товарна площ и оборудване. Освен това, Transporter Бордови предлага място за до шест пасажери.

Интериорно пространство
Халки за укрепване на товар
Разнообразие от варианти
Светлини
Тегличи
Дигитален тахограф
Щедро пространство

Възползвайте се от практичните възможности за съхранение на вещи в кабината на водача.

Концепцията за съхранение на вещи ще ви впечатли при ежедневната й експлоатация. Многобройните възможности за съхранение превръщат интериорното пространство в перфектно организирано работно място. Допълнителното товарно пространство ви дава още повече свобода на действие.

Отлично премислени решения

Защитете товара, който превозвате.

За стабилното укрепване и обезопасяване на товар разполагате с интегрирани в пода халки за укрепване, които се прибират в пода когато не се ползват.

За всяко предизвикателство

Толкова гъвкав, колкото ви трябва.

Transporter Бордови е на разположение с единична и двойна кабина съответно с различни товарни площи и междуосия - изцяло съобразени с вашите нужди.

Силна светлина

Насладете се на оптимална видимост

Серийно Transporter Бордови е оборудван с ефективни фарове, които гарантират отлична видимост. Опционално се предлагат мощни H7 двойни фарове и LED предни светлини.

Издръжливи

Транспортирайте лесно тежък товар.

Можете да избирате между фиксиран и демонтируем теглич, който при необходимост се монтира бързо и лесно.

Лесен за отчитане

Спестете си време и работа.

Наличният като допълнително оборудване дигитален тахограф изобразява дигитално данни за изминатото разстояние и скоростта като автоматично предупреждава водача при превишаване на часовете на шофиране.

Информационни материали & следващи стъпки