Оферти и промоции

Подгответе се за зимата. Купете 4 гуми Continental, Semperit или Barum и спечелете Volkswagen Оригинален аксесоар.

Когато листата започват да падат, безопасността Ви не трябва да ги следва.

От създаването си през 1871 година Continental работи за осъществяването на една цел: да осигури отлично владеене на пътя при шофиране, без компромиси по отношение на комфорт и удоволствие. Немският инженерен опит и цялостно автомобилно ноу-хау са вложени в създаването на първокласни гуми с марка Continental. Резултатът за шофьорите е увереност във всяка една ситуация и пълен комфорт до най-малкия детайл.

Доверие, подсилено от гeрмански технологии.

 С грижа за своите клиенти Volkswagen напомня, че сцеплението на летните гуми се влошава, когато температурата навън падне под 7° С. 

Помислите за Вашата безопасност на пътя, възползвайте се от нашите атрактивни предложения и спечелете Volkswagen Оригинален аксесоари.

Всеки клиент, закупил комплект зимни гуми от марките Continental, Semperit или Barum от оторизираните дилърски продажбено-сервизни комплекси на Volkswagen в страната за периода от 16 октомври до 15 декември 2017 год. , може да участва в томбола и да спечели един от следните Volkswagen Оригинални аксесоари:

  • Volkswagen Оригинална каска за велосипед - 1 брой
  • Оригинална раница Volkswagen Bulli червена или синя  - 9 броя
  • Оригинален USB-стик VW Polo R WRC с памет 8 GB - 12 броя

Вземете Вашия талон. Попълнете го надлежно и го предайте в определеното за целта място. В случай че името Ви е сред печелившите е от значение всички задължителни данни да са въведени съобразно изискванията. Наградите ще бъдат теглени на 20 декември 2017 в присъствието на нотариус.

Официалната брошура можете да видите ТУК.