Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Програма Сервиз 4+.
Разчитайте на Оригинала.

Притежавате автомобил от моделната гама на Volkswagen Лекотоварни автомобили на възраст над 4 години и досега или през последните две години не сте посещавали оторизиран сервиз? Време е да го направите.

Запишете си час за инспекция със смяна на моторно масло и поленов филтър по програма "Сервиз 4+" и ще получите като бонус смяна на въздушен филтър

Кампанията е валидна от 18 април до 30 юни 2023 година в официалните сервизни комплекси на Volkswagen* в страната. При условие че са минали повече от две години от последното посещение в оторизиран сервиз на територията на България, то изпълнената сервизна операция тогава не трябва да е била свързана с ремонтни дейности по гаранция/коланция или смяна на гуми.

 

Инспекция


Обхватът на сервизните операции включва подробен списък от проверки, препоръчани от завода производител - от електрониката, през каросерията, до различните бързоизносващи се детайли и течности. Инспекцията е съобразена конкретно с Вашия автомобил, неговия пробег и изминалото време. 

Смяна на моторно масло


Ние сменяме моторно масло, масления филтър и уплътнения с нашите познания от производителя. Правилното масло е като течен компонент, който допълва оптимално двигателя, предпазва го и е предпоставка за неговите върхови постижения. 

Възприето е моторното масло да бъде подменяно на фиксиран или плаващ пробег, или поне веднъж на две години. Съвременните автомобили обаче могат да преценят кога е необходимо маслото на двигателя да бъде сменено, в зависимост от стила и условията на шофиране. Затова е напълно възможно светлиният индикатор за смяна на моторно масло да се активира в неочакван от Вас момент.

Смяна на поленов филтър


Климатичната система е основният източник на въздух в купето. Тя осигурява циркулация на въздушния поток и затова е важно въздухът, който доставя, да е свеж и чист. В големите градове, поради интензивния трафик и наличието на индустриални зони, въздухът е наситен с отработени газове, финни прахови частици, серен диоксид, азотен диоксид и други вредни субстанции, които влошават качеството му и по-бързо замърсяват системите, отговорни за доставката на свеж въздух в купето. Затова е необходимо редовно да се подменя поленовия филтър.

Смяна на въздушен филтър


Въздушният филтър улавя замърсяващите частищи, постъпващи със засмукания въздух, като предотвратява навлизането им в горивната камера. Там, в съчетание с моторното маслото, те действат като шкурка. Един нов въздушен филтър понижава шумовете на двигателя и допринася за оптимизиране на разхода на гориво.

Програма Сервиз 4+

За автомобили на възраст над 4 години

Притежавате модел от гамата на Volkswagen Лекотоварни автомобили на възраст над 4 години? Перфектно! Възползвайте се сега от нашите услуги.

Нашите пакетни сервизни предложения са награда за посещението Ви в оторизираните сервизни комплекси на Volkswagen. 

Пакетите от програмата Сервиз 4+ включват Volkswagen Economy части съответно Volkswagen Оригинални части®, както и труда за тяхната подмяна. Пакетната цена е с атрактивно ценово предимство за клиента.

Научете повече за програмата

*Кампанията е валидна от 18 април до 30 юни 2023 г. в оторизираните сервизи на Volkswagen с изключение на представителството ни в Пловдив, Хаас-60 ЕООД
Смяната на въздушния филтър включва въздушния филтър като резервната част и труда, необходим за неговата подмяна. Използваните снимки са илюстративни.
Акцията не се комбинира с други акции и кампании и е валидна само за нови клиенти или клиенти, които повече от две години не са посещавали оторизиран сервиз. При условие че са минали повече от две години от последното посещение в оторизиран сервиз на територията на България, то изпълнената сервизна операция тогава не трябва да е била свързана с ремонтни дейности по гаранция/коланция или смяна на гуми.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип