Затваряне на менюто
Затвори

Узнайте тайната на първокласното сцепление -
технологията Continental Black Chili

Когато за първи път хванете волана на спортния суперавтомобил и почувствате на завоя силата, от която кръвта Ви заиграва и Ви полазват тръпки, научавате тайната на спортното шофиране и разбирате, защо първокласните автомобилни гуми са толкова важни.

Black Chili е "тайната подправка" на Continental

сместа, която гарантира, че автомобилните гуми могат да постигнат още по-добри резултати и още по-добро сцепление. Благодарение на многобройните проучвания, иновации и разработки, въвеждането на технологията значително подобри ходовите и спирачните характеристики на високоефективните (UHP и uUHP) целогодишни гуми, като същевременно намали съпротивлението при търкаляне, осигурявайки по-добра издръжливост на гумите при всекидневна употреба.

Автомобилните гуми SportContact 6, PremiumContact 6, ContiSportContact 5P и ContiSportContact 5 са особено подходящи за спортни и високопроходими автомобили, както и за електрически модели от най-висок клас. 

От 1 до 30 юни Continental предоставя възможност на всички клиенти и любители на марката Volkswagen, както и ценители на първокласните автомобилни гуми, да покажат своите познания за автомобилните гуми в играта с въпроси на   www.blackchili.bg и да участват за спечелването на голямата награда - четири дневно приключение Black Chili Driving Experience във Франция.

Добрият резултат от играта може да Ви осигури и купон за 10% отстъпка при покупка на комплект (4 броя) летни или зимни гуми с марка Continental. Volkswagen сервизните комплекси в цялата страна са сред обектите, където купонът за отстъпка може да бъде реализиран в периода от 1 юни до 31 октомври 2020. Всеки купон е с уникален номер и може да бъде използван еднократно.

*Black Chili Driving Experience e кампания на Continental Adria Pnevmatike. "Порше БГ" ЕООД няма отношение и не носи отговорност за правилата и условията на кампанията. Подробно описание на правилата и условията на кампанията може да намерите на   blackchili.bg.
Всички бонуси и рабати са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни отстъпки с включен ДДС, приспаднати от необвързващо препоръчителна, некартелна цена по ценова листа. Използваните снимки са илюстративни.
Повече информация за начина и условията за използване на наличен купон за отстъпка може да получите Вашия Volkswagen сервизен партньор.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип