Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Fahrkomfort und Dynamik Stoßdämpfer

Volkswagen Оригинални амортисьори

Volkswagen Оригиналните амортисьори са разработени точно за Вашия Volkswagen и неговото тегло. Също така те трябва да са съгласувани с всички електронни системи за безопасност, както и с всички други компоненти на ходовата част на Вашия Volkswagen. Volkswagen Оригиналните амортисьори изпълняват всички тези изисквания. Чрез перфектното взаимодействие на всички оригинални компоненти се постига висока степен на сигурност и удоволствие от шофирането.

Убедителни предимства

Volkswagen Оригиналните амортисьори не позволяват претоварване на отделните компоненти по ходовата част и предотвратяват преждевременното износване, например на гумите. Така Вие сте предпазени от ненужни разходи за джанти например.

Освен това Вие можете без проблеми да компенсирате различните натоварвания по ходовата част като например тези, които възникват при преминаване през завой, с убедителна стабилност и сигурност на управлението.

Volkswagen Оригиналните амортисьори реагират независимо на всяка неравност на пътното платно и гарантират чрез бързо снемане на енергията на вибрациите оптимално сцепление. Преди всичко те задържат автомобила при пълно спиране през цялото време в следата и не позволяват изгубване на контакт с пътното платно независимо от броя на пътниците, натоварването и прикачения товар.