Autoglas

Предно стъкло

Челното стъкло е направено от многослойно защитно стъкло, т.е. две стъкла, които са свързани помежду си чрез междинен слой от пластмаса PVB.
Предните стъкла са не само съобразени с дизайна на модела на автомобила. Те пасват точно и осигуряват перфектно оптично качество. Тъй като предното стъкло има стабилизиращо въздействие върху статиката на автомобила, дори малки повреди могат да застрашат Вашата сигурност: Най-честата причина са ударите от камъни! Ударите от камъни намаляват стабилизиращото въздействие. Върху неравно пътно платно, в следствие движението на каросерията, стъклото бързо може да се счупи.

 

Малките повреди от удари от камъни в много случаи могат да се ремонтират без смяна на челното стъкло:

» Clever Repair ремонт на стъкла

 

 

Задно, странични и таванни стъкла

По правило задните, страничните и таванните стъкла се състоят от еднослойно закалено стъкло. По-голямата здравина срещу механични или термични въздействия отличава еднослойното закалено стъкло от нормалното стъкло. Освен това то се отличава с особения вид на разрушаване. При повреда то се разбива на много малки късчета със заоблени ръбове. Поради техните характерни и важни за безопасността качества задните, страничните и таванните стъкла не могат да се ремонтират.
При повреда този вид стъкла трябва винаги да се сменят.

 

 

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам