Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Luftfilter Garant für die völlige Entfaltung der Motorleistung

Volkswagen Оригинални въздушни филтри

Оптималната гориво-въздушна смес е условие за пълната мощност на двигателите с вътрешно горене. Оригиналните въздушни филтри на Volkswagen осигуряват минимален разход на гориво и постигат много повече.

Оптимална гориво-въздушна смес

Само с точно количествено дозирана гориво-въздушна смес двигателите с вътрешно горене могат да развият своята пълна мощност. При това е необходимо всмуканият въздух да е чист. Volkswagen Oригиналният въздушен филтър във Вашия автомобил гарантира нисък разход на гориво и помага да се намалят вредните емисии.

Съпротивление на потока

Оригиналните въздушни филтри на Volkswagen са съгласувани точно със съответния тип двигател. При това се постигат две цели: висока степен на отделяне на замърсяванията и същевременно фино регулиране на съпротивлението на потока от всмукван въздух. Така се гарантира оптимално изгаряне с максимална мощност на потока при същевременно ниски емисии на вредни вещества.

Шумоизолация

Volkswagen Оригиналните въздушни филтри имат съгласувана геометрия на сгъвките и специални щампи и канали на хартията. Те поглъщат шума от всмукването и осигуряват пълноценно функциониране през целия експлоатационен живот.