Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Verlängerte Motorlebensdauer Kraftstofffilter

Volkswagen Оригинален горивен филтър

Доверете се на качеството

Замърсеното гориво уврежда двигателя и нарушава готовността за движение. Оригиналните горивни филтри на Volkswagen почистват горивото от частиците замърсяване и осигуряват дълъг експлоатационен живот на двигателя.

 

Системна сигурност

Замърсеното гориво при бензиновите двигатели може да повреди горивната помпа и впръскващите дюзи, а при дизеловите двигатели впръскващите помпа-дюзи. Оригиналните горивни филтри на Volkswagen са разработени специално за горивната система на Вашия Volkswagen. Вие освобождавате Вашето бензиново или дизелово гориво от частиците замърсяване като прах, ръжда, вода и остатъците в резервоара до степен, надхвърляща необходимите допустими прагове.

Избор на материал

В съответствие с предназначението на горивния филтър за Вашия Volkswagen, при производството на Оригиналните горивни филтри се използват само висококачествени материали. Оптимизираната по този начин степен на чистота осигурява равномерна работа и дълъг експлоатационен живот на двигателя.

Висока точност на съответствие

Оригиналните горивни филтри на Volkswagen гарантират максимална функционална сигурност по време на целия интервал на смяна.
И тъй като филтърът е Volkswagen Оригинална част®, можете да разчитате, че няма да има течове. Възможни нагари в двигателите и замърсяване на околната среда ефективно се избягват в същата степен.