Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Geschwindigkeitsregler

Volkswagen Оригинален темпомат

Преди всичко, когато се пътува на по-дълги разстояния по магистрала, за шофьора е много отпускащо да предостави работата на крака върху педала на газта на системата за регулиране на скоростта в управляващия блок на двигателя. Автомобилът се движи точно с избраната скорост, докато двупосочния бутон в края на лоста за мигачите е натиснат. Шофьорът запазва пълния контрол: С повторно натискане на бутона скоростта на автомобила се адаптира към скоростта на движещите се отпред превозни средства. При натискане на спирачката или превключване на предавката системата за регулиране на скоростта се изключва незабавно.

По-приятно шофиране

По-спокойно шофиране, по-нисък разход на гориво, по-малко износване - има много причини, които подтикват към система за регулиране на скоростта.

Поради това, за повечето от по-старите ни модели автомобили сме разработили решения за допълнително оборудване. Ако Вашият автомобил няма серийно темпомат, но Вие желаете да се възползвате от предимствата му, направете запитване към някой от оторизираните сервизи на Volkswagen за възможността за допълнително оборудване.