Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Предимства

Предимствата на Volkswagen Оригиналните Austausch части

Спестяване на разходи при еднакво качество

Volkswagen Оригиналните Austausch части са марка продукти директно от производителя на автомобила. Поради това в тях са вложени същата компетентност и качество на световната марка Volkswagen, както в сравнимите нови части. Ние сме подготвили за Вас голям избор от висококачествени и изгодни резервни части.

 

Кратки срокове за ремонт

С Volkswagen Оригиналните Austausch части могат да се намалят сроковете за ремонт, което прави монтажа по-изгоден като обща цена. Въз основа на високата точност на съответствие Вие спестявате допълнителни разходи за допълнителни изменения или допълнителни посещения на сервиза.

 

Предимство в цената чрез оферти с добри срокове

Спестяването в цената при Volkswagen Оригиналните Austausch части спрямо Volkswagen Оригинални части® за повечето позиции е до 50%, тъй като старата част бива върната. И тъй като точно скъпите компоненти, напр. агрегати, се използват повторно, значително се намаляват производствените разходи във Ваша изгода.

 

Високо качество, висока сигурност

Volkswagen Оригиналните Austausch части се обработват промишлено и фабрично се проверяват за качество, точност на съответствие и функционалност. Така обработените части са технически обновени и идентични с монтираните в автомобила Volkswagen Оригинални части®. Това гарантира качество, сигурност и дълъг експлоатационен живот.

 

Гаранция както при новите части

Обновените агрегати и части са толкова добри, колкото новите части. Въз основа на високите изисквания за качество към Volkswagen Оригиналните Austausch части ние можем да предоставим същата гаранция както при новите Volkswagen Оригинални части®. Същото важи и за ремонтните работи.

 

Запазването на стойността повишава цената за препродажба

Volkswagen Оригиналните Austausch части технически са като нови. Те не само удължават експлоатационния живот на автомобила, но и повишават неговата продажна стойност. Техническото ниво на ремонтиран автомобил може дори да се повиши след ремонт с Volkswagen Оригиналните Austausch части, тъй като техническите новости от серията се включват в процеса на обработка.

 

Възможност за доставки

За да можете винаги надеждно да разчитате и на по-стар модел автомобил, ние имаме приблизително 13.000 резервни части на склад. Volkswagen Оригиналните части® и Volkswagen Оригиналните Austausch части осигуряват мобилността до 15 години след края на серийното производсвто на дадения модел.

 

Благоприятно за околната среда

Нашата програма за смяна е активна защита на околната среда. Така досега са рециклирани милиони тонове ценни суровини и са спестени голямо количество енергия и емисии. Например количеството стомана, което е спестено чрез обработката на 7,7 милиона двигатели (прибл. 350.000 тона) е достатъчно, за да се построят 50 Айфелови кули или 162 пъти моста Голдън Гейт Бридж.