Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Вашите предимства

Защото "Oригинал" не е само дума

Нашето ноу-хау е Вашата сигурност

Вашият Volkswagen е оригинал, който от своя страна се състои от хиляди оригинали: Volkswagen Оригиналните части®. Всеки един от тях, от най-малкия болт до комплексния модул, допринася за световната известност на марката Volkswagen - с висока точност на съответствие, най-високо качество и безопасност. А техният перфектен синхрон превръща Вашия Volkswagen в оригинален Volkswagen.

Тоест, ако трябва да се смени една Volkswagen Оригинална част® - било то поради естествено изхабяване, техническо обслужване или повреда - ние предлагаме за употреба: Volkswagen Оригинална част®.

Изберете от семейството на  Volkswagen оригиналните резервни части правилната за Вашия Volkswagen:

 

» Volkswagen Оригинални части®

 

Класиците: Производство съгласно заданията на развитието на автомобила, идентични със серийно вгражданите в новия автомобил. Съвременно състояние на технологията в серийно качество.

 

» Austausch части на Volkswagen

 

Рециклирани в серийно качество при опазване на околната среда, с цени до 50% по-изгодни в сравнение с новите части. За ефективен ремонт по-специално на по-стари автомобили.

Сигурна мобилност

Нашата сервизна мрежа е Вашата сигурност

Независимо от коя част за кой автомобил от нашата широка моделна гама се нуждаете:  Volkswagen Оригинални части® са винаги по най-бързия начин там, където са необходими. За това се грижим ние с нашия пълен асортимент, осигуряването на резервни части за автомобили излезли от производство до 15 години назад и 24 часовата ни доставка. Нашата гъста мрежа от сервизи гарантира, че Вие винаги ще намирате компетентен оторизиран сервиз съвсем наблизо. И естествено навсякъде с нашата Гаранция за Мобилност. 

Защита на околната среда

Затваряне на кръговете - за да не се губи нищо

В мисията на марката и в принципите за екологична политика концернът Volkswagen изрично се обявява за своята отговорност към хората и околната среда.

Също и при продажбата на оригинални части екологичната съвместимост и щаденето на природните ресурси играят важна роля. Поради това Volkswagen предлага на своите партньори и клиенти обширен набор от услуги, който започва с указания за безопасно боравене с опасни вещества и стига до рециклиране.

Логистика

Нашата сервизна мрежа е Вашата сигурност

За да останат нашите клиенти по всяко време и навсякъде мобилни, ние не само доставяме оригинално качество, но и поддържаме търговска мрежа, която свързва целия свят. По целия свят ние снабдяваме годишно шофьорите на много милиони автомобили с няколко милиона позиции. Така вие можете с Volkswagen Оригинални части® да сте винаги сигурни - независимо къде сте.

А доставката е на всеки 24 часа.