Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Проспекти и каталози

Разледайте каталозите с аксесоари.

Вдъхновете се от оригиналните предложения!

Зимни гуми и комплекти със зимни гуми

Не правете компромис с Вашата сигурност. Сменете гумите си със зимни.
Когато температурите паднат под 7 °C е време за зимни гуми. Протекторът на зимните гуми е разработен от комбинация от смеси при използване на специални технологии, които значително подобряват сцеплението на гумата както на сухи, така и
на заледени и мокри пътища.
Запознайте се сега с нашите атрактивни предложения.

Брошура юни/декември 2018

В новата брошура "Сервиз и Резервни части" ще откриете интересни предложения за Вас и Вашия Volkswagen на промоционални условия

Volkswagen Оригинални аксесоари

Всеки един продукт на Volkswagen Оригинални аксесоари се произвежда от висококачествени материали и се разработва паралелно с автомобила и посредством най-съвременни процеси на производство. Много от компонентите на аксесоарите преминават през строги проверки за безопасност, които понякога надминават предписаните от закона стандарти.

За да сте винаги доволни - и Вашият Volkswagen да си остане истински Volkswagen.

Volkswagen Лайфстайл

Истанбул. Пулсиращ метрополис на пълни контрасти. Градът, който свързва континенти и обединява светове. Възбуждащ, елегантен, иновативен, самоуверен и невероятно разнообразен. Перфектно място, за да се покажат колекциите на Volkswagen Лайфстайл. Придружете ни в обиколката през някои от най-красивите и необикновени градски квартали и места на Истанбул. Потопете се в един напълно различен свят. Светът на Volkswagen Лайфстайл.