TDI-двигател

Разработените специално за лекотоварните автомобили агрегати имат дълъг живот и задоволяват изискванията за висока мощност. Дори като куриерски автомобил, който се експлоатира ежедневно в чести курсове за доставка на стоки, новият Crafter постига голям пробег, ефективност и техническа безопасност. Всички двигатели впечатляват с нисък разход на гориво.

Новият Crafter се предлага със следните възможни комбинации за двигател/задвижване:

  • 2,0 л TDI (75 кВт, 300 Нм) Предно задвижване
  • 2,0 л TDI (90 кВт, 300 Нм) Задно задвижване1)с двойни гуми
  • 2,0 л TDI (103 кВт, 340 Нм) Предно, задно1) и задвижване на четирите колела 4MOTION
  • 2,0 л TDI (130 кВт, 410 Нм) Предно, задно1) и задвижване на четирите колела 4MOTION

1)Налично на по-късен етап.

Две скоростни кутии. Три концепции на задвижване.Възможност за комбиниране помежду им.

Новият Crafter е единственият автомобил в сегмента c 8-степенна автоматична трансмисия за три различни концепции на задвижване: предно, задно1) и задвижване на 4-те колела 4MOTION.

1)Налично на по-късен етап.

Предно задвижване

Носи повече от очакваното: благодарение на напречно вградения двигател, новият Crafter с предно задвижване предлага най-голямата товарна височина и най-голяма товароносимост за този клас автомобили.

Задно задвижване1)

Където другите достигат своите граници, Crafter може още: в изпълнение със задно задвижване той впечатлява с най-добро сцепление при маскимална натовареност.

1)Налично на по-късен етап.

Задвижване на 4-те колела 4MOTION

Екстремна сила: в изпълнение със задвижване на 4-те колела 4MOTION, новият Crafter впечатлява с надеждно сцепление и най-добра стабилност по посока на движението, дори при шофиране на кални строителни обекти, по неукрепени горски пътища или по екстремни наклони.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Crafter. Вече наличен.