TDI-двигател

Разработените специално за лекотоварните автомобили агрегати имат дълъг живот и задоволяват изискванията за висока мощност. Дори като куриерски автомобил, който се експлоатира ежедневно в чести курсове за доставка на стоки, новият Crafter постига голям пробег, ефективност и техническа безопасност. Всички двигатели впечатляват с нисък разход на гориво.

Новият Crafter се предлага със следните възможни комбинации за двигател/задвижване:

  • 2,0 л TDI (75 кВт, 300 Нм) Предно задвижване
  • 2,0 л TDI (90 кВт, 300 Нм) Задно задвижване1)с двойни гуми
  • 2,0 л TDI (103 кВт, 340 Нм) Предно, задно1) и задвижване на четирите колела 4MOTION
  • 2,0 л TDI (130 кВт, 410 Нм) Предно, задно1) и задвижване на четирите колела 4MOTION

1)Налично на по-късен етап.

Две скоростни кутии. Три концепции на задвижване.Възможност за комбиниране помежду им.

Новият Crafter е единственият автомобил в сегмента c 8-степенна автоматична трансмисия за три различни концепции на задвижване: предно, задно1) и задвижване на 4-те колела 4MOTION.

1)Налично на по-късен етап.

Предно задвижване

Носи повече от очакваното: благодарение на напречно вградения двигател, новият Crafter с предно задвижване предлага най-голямата товарна височина и най-голяма товароносимост за този клас автомобили.

Задно задвижване1)

Където другите достигат своите граници, Crafter може още: в изпълнение със задно задвижване той впечатлява с най-добро сцепление при маскимална натовареност.

1)Налично на по-късен етап.

Задвижване на 4-те колела 4MOTION

Екстремна сила: в изпълнение със задвижване на 4-те колела 4MOTION, новият Crafter впечатлява с надеждно сцепление и най-добра стабилност по посока на движението, дори при шофиране на кални строителни обекти, по неукрепени горски пътища или по екстремни наклони.

Затвори

Новият Crafter. Вече наличен.