Moдерни асистиращи­системи

С мисъл и грижа за вас

За да може всяко пътуване да завърши толкова спокойно, колкото е започнало, новият Caddy Cargo разполага с множество асистиращи системи на водача, които могат да предприемат превантивни действия в критични ситуации.

Асистент за излизане от паркомясто1

Може да ви помогне при излизане от мястото за паркиране на заден ход. Ако водачът не реагира на предупредителния сигнал за опасно приближаващо отстрани превозно средство, системата може да задейства спирачките. В клипа за асистиращата система е показан като пример моделът Crafter.

Lane Assist2

Системата следи лентата за движение с помощта на многофункционална камера и коригира управлението при опасност от неволното й напускане. В клипа за асистиращата система е показан като пример моделът Crafter.

Trailer Assist(без изображение)

Може да улесни управлението на автомобила и ремаркето при перпендикулярно паркиране, както и при прецизни маневри на заден ход за приближаване до товарни рампи и други подобни.

 

Travel Assist с Emergency Assist(без изображение)

При пътуване по магистрала и първокласни пътища "Travel Assist" може да съдейства за поддържане на лентата и скоростта, спазвайки зададената дистанция до автомобила отпред. В комбинация с трансмисията с два съединителя DSG системата улеснява и движението в задръствания и натоварен трафик с често тръгване и спиране.

В рамките на ограниченията на системата.

В рамките на ограниченията на системата. Водачът трябва да бъде в непрестанна готовност да поеме управлението от aсистиращата система и не се освобождава от отговорността за разумно управление на автомобила.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори

Новият Caddy Cargo

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип