Затваряне на менюто
Затвори

Новият Caddy Cargo

 

100% нов. И все още 100% Caddy.

Независимо дали се занимава с куриерски услуги, малък бизнес, доставки или строителство, всеки професионалист отчита бъдещото развитие в своята работа. Това важи в пълна степен и за новия Caddy Cargo. Със своя нов и вълнуващ дизайн, най-модерните асистиращи системи, иновативния инфотейнмънт и отличната ергономия на работното място, новият Caddy Cargo е надежден, гъвкав и прогресивен, както винаги досега. Накратко - вашият перфектен партньор, когато става дума за удобното и професионално изпълнение на ежедневните задачи.

Комфортен, интелигентен, гъвкав

Вътрешно пространство

Повече място за всичко

Петото поколение на универсалния модел се представя убедително със своите нови високотехнологични решения и значително повече пространство. Дългата версия Caddy Cargo Maxi вече предлага 140 мм по-широк отвор на плъзгащата се врата и достатъчно място за превоз на до две евро палети. Освен това Caddy Cargo впечатлява и с редица други нови предимства като двукрила задна врата без остъкляване, отделно заключване на товарното отделение, електрическа помощ за затваряне на страничните плъзгащи се врати и задна клапа и много други.

Дигитален кокпит

Всичко с един поглед

Дисплеят на цифровия блок на контролните прибори Digital Cockpit се отличава с ясни и контрастни показания и диагонал 25,4 cм. Водачът може да избира между три различни конфигурации на показанията, които се сменят чрез бутона View на новия мултифункционален волан. При първата конфигурация оборотомерът и скоростомерът се изобразяват под формата на интерактивни кръгли циферблати, а в средата на екрана е разположен панел с възможност за индивидуален подбор на информацията - например телефонния указател на смартфона. В съчетание с върховото изпълнение на инфотейнмънт системата, екранът на дигиталният кокпит формира авангардния Innovision Cockpit с множество допълнителни функции.

Работно място на водача

Изключителна ергономия

При всички варианти на новия Caddy се предлагат AGR ергономични седалки (AGR е сертификат за одобрение от независимата германска организация от медицински експерти по ортопедия Aktion Gesunder Rücken e.V. - Инициатива за подобряване здравето на гърба). Те са разработени специално за професионални водачи и хора, които пътуват често на дълги разстояния. Седалките AGR предлагат богати възможности за регулиране, като в допълнение към обичайните настройки на дължината и височината може индивидуално да се регулира наклона и дълбочината на седалката, както и лумбална опора с четири вида настройки. В допълнение към тези удобства, Caddy Cargo може да предложи и сгъваема пътническа седалка с функция за маса, електрически контакт с 230 V, подлакътници за водача и пътниците, LED осветление в кабината на водача и товарната зона, както и много други.

Двигатели

Икономичност и комфорт

Новият Caddy Cargo предлага избор от задвижване с дизел, бензин или природен газ1. При него се използват двигатели на ново еволюционно ниво, които още през 2020 г. отговарят на изискванията на задължителната от 2021 г. емисионна норма Euro 6d и са оборудвани без изключение с филтри за твърди частици. В зависимост от версията на задвижването, намалението на разхода на гориво при новия Caddy в сравнение с предшественика му достига 12%.

Moдерни асистиращи системи

Aвтоматично по-висок комфорт

С помощта на опционалните модерни асистиращи системи в новия Caddy, можете да се наслаждавате спокойно на всяко пътуване - благодарение на асистента при смяна на пътната лента, асистента при излизане от паркомясто Rear Cross Traffic Alert, асистента за маневриране с ремарке Trailer Assist и системата за асистирано шофиране Travel Assist с асистент при спешни случаи Emergency Assist, можете винаги да разчитате на безопасно пътуване.

Научете повече

Самоувереният Caddy Cargo

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип