Затваряне на менюто
Затвори
Начало на видеото

Новият Caddy

 

100% нов. Но все така 100% Caddy.

Новият и самоуверен Caddy премина процес на цялостно обновление, при което вълнуващият нов дизайн бе допълнен с най-модерните асистиращи системи, висококачествено цифрово арматурно табло и авангардни инфотейнмънт решения (Innovision Cockpit), включително мобилни онлайн услуги. Разбира се, новият Caddy остава надежден, гъвкав и подходящ за ежедневна употреба - просто е още по-добре подготвен за това, с което животът ни среща.

Промяната се превръща в прогрес

Вътрешно пространство

Интуитивно управление

Интериорът на Caddy е изцяло обновен и напълно дигитализиран, което дава възможност универсалният лекотоварен модел вече да се предлага по желание и с цифрови контролни прибори Digital Cockpit. В съчетание с екрана на инфотейнмънт системата, те формират изключително модерното, изцяло дигитално арматурно табло (Innovision Cockpit). Дигитализирани са и множество други уреди за управление - модулът с бутоните за светлините и другите функции за видимост отляво на мултифункционалния волан, както и модулът под инфотейнмънт системата с бутони за директен достъп до различни функции от менюто. Освен това, Caddy вече предлага активна вентилация на купето, удобни седалки ergoComfort, нова концепция на пътническите места с възможност за две индивидуални седалки на третия ред, както и много други нововъведения.

Дигитален кокпит

Всичко с един поглед

Дисплеят на цифровия блок на контролните прибори Digital Cockpit се отличава с ясни и контрастни показания и диагонал 25,4 cм. Водачът може да избира между три различни конфигурации на показанията, които се сменят чрез бутона View на новия мултифункционален волан. При първата конфигурация оборотомерът и скоростомерът се изобразяват под формата на интерактивни кръгли циферблати, а в средата на екрана е разположен панел с възможност за индивидуален подбор на информацията - например телефонния указател на смартфона. В съчетание с върховото изпълнение на инфотейнмънт системата, екранът на дигиталния кокпит формира авангардния Innovision Cockpit с множество допълнителни функции.

Акценти по отношение на комфорта

Характерен дизайн

По отношение на технологиите и оборудването външността на до седемместния Caddy впечатлява с множество нови функции. Сред тях са опционалните електрически помощни механизми за затваряне на страничните плъзгащи се врати и задна клапа, както и внушителния по размери панорамен покрив с 1,4 м2 остъклена площ, който се простира над първия и втория ред седалки. Нови са и алуминиевите джанти с размер до 18 инча, както и фаровете и задните светлини с LED елементи, които са част от стандартното оборудване на топ версията. За първи път при Caddy се предлага и системата за стартиране и достъп без ключ Keyless Access (накратко Kessy).

Двигатели

Икономичност и комфорт

Новият Caddy предлага избор от задвижване с дизел, бензин или природен газ1. При него се използват двигатели на ново еволюционно ниво, които още през 2020 г. отговарят на изискванията на задължителната от 2021 г. емисионна норма Euro 6d и са оборудвани без изключение с филтри за твърди частици. В зависимост от версията на задвижването, намалението на разхода на гориво при новия Caddy в сравнение с предшественика му достига 12%.

Moдерни асистиращи системи

Aвтоматично по-висок комфорт

С помощта на опционалните модерни асистиращи системи в новия Caddy, можете да се наслаждавате спокойно на всяко пътуване - благодарение на асистента при смяна на пътната лента, асистента при излизане от паркомясто Rear Cross Traffic Alert, асистента за маневриране с ремарке Trailer Assist и системата за асистирано шофиране Travel Assist с асистент при спешни случаи Emergency Assist, можете винаги да разчитате на безопасно пътуване.

Научете повече

We Connect

По-удобно от когато и да било – новата дитална мобилност

Във всеки нов Caddy се предлагат интелигентни основни функции, по желание също така и услугите на We Connect или множество допълнителни функции в We Connect Plus. За да направим първите стъпки в дигиталната мобилност възможно най-лесни и удобни, комбинирахме три практични пакета от предложения. Кой е най-подходящият за вас?

Научете повече

Самоувереният Caddy

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип