Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

ServicePlus. По-близо до Вашите нужди.

15.08.2018

През годините изискванията на клиентите на лекотоварната гама на Volkswagen по отношение на поддръжката на техните работни автомобили непрекъснато се покачват, а очакванията към предоставяната сервизна услуга са все по-големи, както в посока на качеството, така и от гледна точка на сроковете за изпълнение. Поради това Volkswagen Лекотоварни автомобили разработи стандарт ServicePlus, който да се фокусира върху специфичните нуждите на клиентите на лекотоварните автомобили Volkswagen. С тази опция ние се стремим не просто да предоставяме сервизно обслужване, а да сме истински доставчик на мобилност, ориентиран към клиента.

ServicePlus е концепция за утвърдени сервизни партньори на Volkswagen Лекотоварни автомобили, чиято цел е да засили и направи по-професионална тяхното следпродажбено обслужване. Търговската ориентация е централен стълб от нашата стратегия за автомобилите за работа. Целта ни е да бъдем доставчик на адекватни решения за различните клиентски групи от оперативните равнища на бизнеса, т.е. на хората, на които ежедневната им работа е свързана с автомобила и за които той е основен партньор.

Считано от 1 януари 2018 година продажбено-сервизният комплекс Порше София Юг на Порше Интер Ауто БГ е единственият в страната, който изпълнява стандарта ServicePlus и осигурява услуги на най-високо равнище на клиентите на лекотоварната гама на Volkswagen. За целта откриваме специално обособено приемно и работно място за автомобили, влизащи в сервиза по програмата, което да осигурява професионално разбиране, висококвалифицирана сервизна услуга и гъвкаво работно време, дори и на преустроени превозни средства от гамата на Volkswagen Лекотоварин автомобили.

Правим го за Вас, нашите клиенти, защото знаем колко е важно да разчитате на автомобила си, да получите професионален съвет, своевременна и качествена сервизна услуга.

Свържете се с Порше София Юг и запазете час за Вашия лекотоварен автомобил Volkswagen.