Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Volkswagen Лекотоварни автомобили на лизинг.

2017-07-21

Автомобили, за които няма трудна работа.

Работата винаги е по-лесна, когато до себе си имаш верен партньор. Оставете тежката работа на лекотоварните автомобили Volkswagen. Сега те се предлагат на специални условия от Порше Лизинг - с преференциална лихва от 2,9% и първоначално плащане от 10%.

Здравите момчета от Volkswagen идват и със специални ценови условия за налични автомобили на склад и с 5 години гаранция*. И са готови да започнат работа веднага.

За повече информация, свържете се с най-близкия до вас дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили - тук.

Комбиниран разход на гориво: 9,9-4,8 л 100/км. Комбиниран разход на гориво TGI: 4,6-4,1кг 100/км. Комбинирани CO2 емисии: 234-113 г/км. Показаните в изображението превозни средства може да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България, доставки. Снимката е илюстративна и изобразява допълнително оборудване срещу доплащане. Предложението важи за бизнес клиенти и ограничен брой налични автомобили. Всички бонуси или рабати са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни отстъпки с включен ДДС, приспаднати от необвързващо препоръчителна, некартелна цена по ценова листа. Възможни са грешки и промени в цените.*Удължената гаранция е ограничена по пробег до 200 000 км за Caddy, Transporter, Caravelle, California, Amarok и 250 000км за Crafter.