Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Cloudnine- Тънкостите в модерния занаят – истории за успешен бизнес.

02.06.2017

Серията кратки филми на Volkswagen Crafter проследява вдъхновяващите истории на български предприемачи.

Във втора серия от поредицата кратки филми - "Тънкостите в модерния занаят" на Volkswagen Crafter се запознаваме с прозиводителите на ръчно изработени ски и сноуборд дъски Cloudnine.

Инженери по професия, Владимир Димитров и Мирослав Георгиев, отварят първата си работилница през 2014 г., където започват да конструират ски и бордове по технологията "сандвич". Продуктите им са насочени прдимно към freeride и freestyle и са изцяло пресонализирани.

"За нас обратната връзка и вниманието към детайла са от първостепенно значение. Именно така е разработен и новият Volkswagen Crafter - в тясно сътрудничество с различните си потребителски групи. Това го превръща в един наистина практичен, икономичен и иновативен автомобил, на който може да се разчита", каза Нестор Несторов, бранд мениджър Volkswagen лекотоварни автомобили в Порше България. И допълни, че новият VW Crafter поставя нов стандарт в този клас автомобили - предоставяйки всички възможни решения за бизнеса.

 

Поредицата "Тънкостите в модерния занаят" на Volkswagen Crafter обединява историите на български предприемачи, постигнали успех в и извън пределите на страната ни. Кампанията разказва за предизвикателствата, с които се срещат, трудностите, които преодоляват и какво е необходимо за правенето на успешен бизнес в България.

Филмите ще се излъчват поетапно в YouTube канала на Volkswagen и в социалните мрежи до есента.

Филмът за Cloudnine можете да видите тук:

Тънкостите в модерния занаят" на Volkswagen Crafter- видео Cloudnine

 

 

Факти за Volkswagen Crafter:

•      Volkswagen Crafter е носител на престижната титла "Международен ван на годината 2017", която се присъжда от експертно жури от 24 държави

•      Volkswagen Crafter е разработен в тясно сътрудничество с целеви потребителски групи

•      Volkswagen Crafter е единствен в сегмента с 8-степенна автоматична скоростна кутия за три различни концепции на задвижване

•      Volkswagen Crafter предлага богата гама моделни варианти, налични дори за версиите с най-голям тонаж

•      Volkswagen Crafter е с електромеханично кормилно управление и надежден и икономичен ЕВРО 6 двигател подходящ, кактo за дълги дистанции, така и за шофиране в градски условия