Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Тънкостите в модерния занаят

2017-05-18

Серия кратки филми на Volkswagen Crafter разказват вдъхновяващи истории на бг-предприемачи. Серията кратки филми - „Тънкостите в модерния занаят” на Volkswagen Crafter обединява историите на български предприемачи, постигнали успех в и извън пределите на страната ни. Кампанията разказва за предизвикателствата, с които се срещат, трудностите, които преодоляват и какво е необходимо за правенето на успешен бизнес в България.

"За да се превърне в префектният партньор за всеки бизнес Volkswagen Crafter е разработен според конкретните нужди и изисквания нашите клиенти. Така вече можем да им предложим един наистина практичен, икономичен и иновативен автомобил, на който може да се разчита", каза Нестор Несторов, бранд мениджър Volkswagen лекотоварни автомобили в Порше България. И допълни, че неслучайно новият Crafter е носител на титлата "Международен ван на годината" за 2017

Първото видео представя Драгомир Кузов - Основател и Изпълнителен директор на DRAG Bicycles, от който научаваме, че България се нарежда на 4-то място по производство на велосипеди в Европа, а тази година броят произведени велосипеди у нас ще достигне близо 1 млн. 

В поредицата "Тънкостите в модерния занаят" могат да бъдат видени още вдъхновяващите истории на производителите на сглобяеми къщи SWEET HOME, производителите на ски и сноуборд дъски CLOUDNINE, студиото за пъзелни мебели PrakТrik, производителите на ръчно тъкани килими ХЕМУС, млекарници ДОБРЕВ и др. Филмите ще се излъчват поетапно в YouTube канала на Volkswagen и в социалните мрежи до есента.