Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Crafter вече и в България.

18.05.2017

100% ориентиран към клиента. Във висококонкурентния сегмент на големите транспортери рядко се появява самостоятелен и изцяло новоразработен модел на пазара. Но ето че моментът настъпи: новият Crafter чества своята премиера и в България.

Създаден в тясно сътрудничество с клиентите, Volkswagen Лекотоварни автомобили представя повече от транспортер, който е на най-високо технологично ниво в MV-сегмента.

Новият Crafter предоставя всички възможни решения за бизнеса от днес, утре и вдругиден. Многобройните технически и ергономични нововъведения, актуалните асистиращи и онлайн системи поставят нови стандарти в този клас автомобили. 

Новият Crafter притежава всички технологични и комуникационно-технологични предпоставки, с които да се утвърди като транспортер, предлагащ всеобхватни решения в сферата на производството, градската логистика и спедиторските компании сега и в дългосрочен план.