Новият Crafter е "Международен ван на годината 2017"

2016-09-29

Интернационално жури удостои новия Crafter с титлата "Международен ван на годината 2017". Той е най-добрият транспортер на 2017 година - и това още преди пазарното му представяне. Икономичен, функционален и перфектен за експлоатация в градски условия - експерти и журналисти от 24 европейски държави бяха убедени в достойнствата на големия побратим на Bulli.

Изцяло новоразработеният и произведен модел Crafter получава своето признание още преди лансирането му на пазара. Концепцията на новия модел е разработвана съвместно с клиенти и предлага голям набор от нововъведения и всеобхватни асистиращи системи. Церемонията по награждаването се състоя на тазгодишното Международно автомобилно изложение в Хановер. Отличието бе връчено от председателя на журито - Джарлат Суини, на Председателя на борда на директорите на Volkswаgen Лекотоварни автомобили, Др. Екхард Шолц: "Щастливи сме, че сега и Crafter получава това значимо признание, след Т-серията миналата година. Гордеем се с най-новия си продукт и с екипа ни, който допринесе най-много за това, Crafter да стане най-големият транспортер. Тази награда ще бъде попътен вятър за едно успешно пазарно лансиране."

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам