Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Приключенията на VW в Норвегия.

19.04.2017

Главен герой - California! Дестинация - Лофотенските острови! VW Лекотоварни автомобили поканиха двама представители на родните медии на уникално по рода си зимно къмпингуване под светлините на северното сияние в Норвегия с California.

Кемперът от VW показва на какво е способен, като отведе ентусиастите до уникални местности, предизвиквайки ги в екстремни активности като риболов в замръзнали води и зимно BBQ. 

С VW California Ocean и приказните гледки от архипелага Лофотен - може би Пламен Георгиев ще ви вдъхнови да откриете нова дестинация за следващата ви ваканция на колела.

Авантюристичният ви дух ще се събуди при вида на красивите гледки. А VW California е подходящият автомобил, с който да им се насладите!

Ето какво разказва журналистът Пламен Георгиев за своето пътешествие: https://vesti.bg/lyubopitno/puteshestvia/lofoten-norvegiia-ochakvaj-neochakvanoto-6066773