Задвижване на четирите колела 4MOTION

При опционалното задвижване на 4-те колела 4MOTION влиза в действие Haldex съединител от най-ново поколение. Преимуществата му са по-ниско тегло, още по-добро поведение на пътя и по-висока динамика на управлението.

Задвижване на четирите колела 4MOTION с DSG
Multivan е единственият автомобил в своя клас, който се предлага с опционално задвижване на 4-те колела 4MOTION и опционална 7-степенна автоматична скоростна кутия с два съединителя DSG. Комбинацията е налична при двигател 110 кВт/150 к.с., както и при 150 кВт/204 к.с. Благодарение на напълно автоматичното превключване на предавките се наслаждавате на висок комфорт на возене, особено в планински местности.

Механичен блокаж на диференциала
В комбинация с опционалното задвижване на 4-те колела 4MOTION се предлага и опционален механичен блокаж за задния диференциал. Той облекчава потеглянето при тежки условия извън пътя.

Асистент при спускане по наклон

Опционалният асистент за спускане по наклон1 осигурява контролирано и безопасно спускане чрез регулиране на оборотите на двигателя, а при нужда и посредством спирачни намеси. Без намесата на водача се поддържа ниска скорост, което го разтоварва.

1 Само в комбинация с опционалното задвижване на четирите колела 4MOTION.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Multivan