Комфортни седалки с лумбална опора.

Регулиращите се по височина ергономични седалки за водача и пътника до него са оборудвани с подлакътници и лумбална опора. По желание лумбалната опора може да е с електрическо регулиране.

Въртящи се на 360о единични седалки.

За да разположите местата за сядане в посока обратна на движението, трябва просто да завъртите единичните седалки на втори пътнически ред - само с едно движение на ръката, без дори да има нужда да ги вдигате . Единичните седалки се въртят на 360о и в двете посоки.

Серийно оборудване при Multivan Comfortline и Highline.
Допълнително оборудване срещу  заплащане за Multivan Trendline.
Обърнете внимание, че ако за Multivan Cоmfortline или Highline поръчате вместо  тройна седалка 2 единични седалки, то те  ще са без възможност за въртене.

Трети ред седалки в кожа

В комбинация с тапицериите от кожа "Nappa"1 и Alcantara2 повърхността на седалките е с подсилени контури и предлага по-добра странична опора.

1 Средна част и контури в кожа "Nappa".
2 Средна част и контури в Alcantara.
Серийно оборудване при Multivan Highline. Допълнително оборудване за Multivan Comfortline. Не се предлага за Multivan Trendline.

Мултифункционална маса

Освен кръгла повърхност тази масичка предлага и множество рафтове за съхранение на дребни и големи предмети, необходими при пътуване. Когато не се ползва, поставката на масичката може да се завърти на 90 градуса, да се сгъне и да се прибере в предвиденото за нея отделение. След това мултифункционалната масичка може да се приплъзне по двете допълнителни шини по средата и да се прибере между единичните седалки.

Допълнително оборудване срещу  заплащане за Multivan Comfortline и Highline. Не  се предлага за Multivan Trendline.

 

 

Система от шини

Можете напълно да адаптирате към вашите изисквания пътническата зона и багажното отделение с площ 5,8 кв. м (при късо междуосие) респективно 6,7 кв. м (при дълго междуосие1), защото интелигентната система от шини Ви позволява удобно и лесно регулиране на третия ред седалки и на единичните седалки. Покритието на шините се маха лесно, което допълнително облекчава монтирането и демонтирането на тройната седалка и на единичните седалки2.

1 Само Multivan Comfortline е наличен с дълга база.
2 Единичните седалки са серийно оборудване при Multivan Comfortline и Highline. Допълнително оборудване срещу заплащане при Multivan Trendline.

Въртяща се седалка с интегрирана детска седалка

Тази единична седалка с подлакътници може бързо и лесно да бъде модифицирана от пълноценна седалка за възрастни с 3-точкови предпазни колани в стабилно детско столче и за бъде завъртяна във всяка посока.

Допълнително оборудване срещу  заплащане за Multivan Trendline, Comfortline и Highline

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Multivan