Радиосистема "Composition Audio"

Системата включва монохромен TFT-дисплей, четири тонколони, слот за SD-карта, AUX-IN букса и USB-вход, както и Bluetooth връзка за мобилни телефони.

Радиосистема "Composition Colour"

Системата включва 12,7 см (5-инча) TFT цветен сензорен дисплей, CD плеър, който може да възпроизвежда MP3- и WMA файлове, шест високоговорителя с мощност 4 х 20 вата, слот за SD карта, AUX-IN букса и USB-вход, Bluetooth връзка за мобилни телефони, както и двоен тунер с Phasen-Diversity за най-високо качество на радиоприемането.

 

Радиосистема "Composition Media"

Системата включва 16,5 см (6,33 инча) TFT цветен дисплей, тъчскрийн със сензор за близост, CD плеър, който може да възпроизвежда MP3- и WMA файлове, осем високоговорителя, слот за SD-карта, AUX-IN букса и USB-вход в жабката, Bluetooth връзка за мобилни телефони, както и двоен тунер с Phasen-Diversity за най-високо качество на радиоприемането.

 

Навигационна система "Discover Media"

В допълнение към функциите на радио система "Composition Media" с осем тонколони се предлага втори слот, предназначен за SD-картата с картовия материал. Към инсталирания картов материал за Европа, с Volkswagen MapCare е възможна безплатната актуализация през уебсайта на Volkswagen.

Навигационна система "Discover Media Plus"

В допълнение към функциите на навигационната система "Discover Media" с осем тонколони към обхвата на оборудването спадат още: дигитално радиоприемане DAB+, гласов контрол, Car-Net App-Connect, Volkswagen Media Control, електронно усилване на гласа и подготовка за мобилен телефон с Bluetooth връзка за мобилен телефон "Comfort" с MEDIA-IN букса.

 

Отделение за мобилен телефон "Comfort"

Опционалното специално отделение за вашия мобилен телефон е безжично свързано с  външната антена с цел оптимизиране на приемно-предавателния радиосигнал. Зареждането също става безпроблемно: просто свържете телефона с USB-порта, който се намира в отделението.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Multivan