Климатична инсталация "Climatic"

Полуавтоматичната климатична система "Climatic"1 е оборудвана със сензор в интериора и постоянно адаптира температурата към желаната стойност в кабината на водача. Освен това въздухът в пътническата зона се разпределя оптимално.

1 Серийно оборудване при Multivan Trendline  и Comfortline. Не е налично за Multivan Highline.

Климатична инсталация "Climatronic"

Климатична инсталация "Climatronic"1 предлага 3-зонално регулиране на температурата за водача, за пътника до него и за пасажерите отзад. Тя разпознава степента на слънчевото греене и външната температура и съответно подава повече или по-малко хладен въздух. Автоматичният режим на рециркулация и сензорът за качеството на въздуха създават приятен климатичен комфорт.

1 На изображението е Multivan Highline. Серийно оборудване при Multivan Highline. Допълнително оборудване срещу заплащане за Multivan Trendline и Comfortline.

Отопление на предното стъкло

Интегрираните в предното стъкло електрически реотани бързо осигуряват добра видимост дори в студено и влажно време.

Допълнително оборудване срещу  заплащане за Multivan Trendline, Comfortline и Highline. При Multivan Trendline и Comfortline само в комбинация с пакет "Светлина и видимост"

Стационарно отопление

Наличното е като допълнително оборудване и работи независимо от системата за отопление и вентилация. Може да се управлява както от централния блок, така и чрез дистанционно управление. По желание алтенативно се предлага и допълнително водно отопление.

Допълнително оборудване срещу  заплащане за Multivan Trendline, Comfortline и Highline

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Multivan