LED-светлини

LED предни светлини
Късите и дългите светлини светят с енергоспестяващи LED диоди. Ниската вероятност от повреда и дългият живот на LED диодите допринасят за повишената пътна безопасност, като така се намалява риска да останете внезапно без светлини. LED фаровете се отличават със силна светлина, имат дълъг живот и спектър на светлината, подобен на дневната и нисък разход на енергия. Предлагат се само в комбинация с LED задни светлини.

LED задни светлини
Габаритните и спирачните светлини са с енергоспестяващи LED диоди. Всички модели разполагат серийно с LED осветление на регистрационния номер.

Допълнително оборудване срещу  заплащане при Multivan Trendline, Comfortline и Highline.

Система за почистване на фаровете

Когато са включени късите или дългите светлини, при всяко пето измиване на предното стъкло, се почистват и стъклата на фаровете.

Допълнително оборудване срещу заплащане при Multivan Trendline, Comfortline и Highline.

Пакет Светлина и Видимост

За по-добра видимост пакетът включва автоматично затъмняващо се вътрешно огледало за обратно виждане, което предпазва от заслепяване от движещите се отзад автомобили, и сензор за дъжд, който активира чистачките1. С ярката си светлина функциите "Coming Home/Leaving Home" осветяват пространството около автомобила за още по-висока сигурност и комфорт.

Серийно оборудване при Multivan Highline. Допълнително оборудване за Multivan Trendline и Comfortline.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Multivan