Дигитализация в Multivan

Модерно постижение, иновативна свързаност

Новият Multivan е готов за новото време, погледнете в новата кабина на водача и ще разберете какво означава това: Освен многобройните отделения за вещи, отпадането на ръчната спирачка и още по-практичното вследствие на това преминаване към пътническата зона, в новия Multivan блестят и дигитални акценти - екстри на премиум ниво за лек автомобил: модерно дигитално табло, сензорни дисплеи с висока резолюция, иновативни инфотейнмънт системи или новият Head-up дисплей1, превръщат мястото на водача в новия Multivan в дигитален акцент. 

Head-up-Display1

С Head-up дисплея1 вече не пропускате почти нищо от пътния трафик. Погледът Ви е съсредоточен върху пътното платно, но случващото се около Вас не трябва да Ви убягва. Индикация за скоростта, навигация или интеграцията на серийната система за разпознаване на пътните знаци - всичко се проектира пред Вас, върху предното стъкло, така че вече да не трябва да отделяте погледа си от пътното платно, за да останете информирани.

Дигитално табло

Изживейте напълно нов дигитален свят зад Вашия волан. Освен от ултрамодерния Head-up дисплей1 ще останете впечатлени и от нашия нов дигитален кокпит с Active Info Display с големина 26,03 см (10,25 инча). Индикатор за разхода на гориво, пробег или текущият плейлист: Чрез Вашия мултифункционален волан определяте как да изглежда дигиталния кокпит - интерактивно или индивидуално. Опционално можете да разширите функционалностите с дигиталния кокпит Pro1, включително индикатор на навигацията, по-висока резолюция и 3D анимация на автомобила. Никога досега не е било по-спокойно зад волана на Multivan, а разбира се, и толкова модерно.

Инфотейнмънт системи

Вашата серийна инфотейнмънт система "Ready 2 Discover" с цветен сензорен дисплей с големина 25,4 см (10 инча) в новия Multivan може да изпълни почти всяко желание. Услугите на We Connect2 и We Connect Plus могат изключително лесно да се управляват чрез големия сензорен дисплей. Опционалната премиум озвучителна система на Harman Kardon1 осигурява по-добро забавление, а като опционално оборудване Ви очакват инфотейнмънт системи с разширени функционалности. Премиум вариантът "Discover Media"1 идва с навигация, Streaming & Internet, приложение Amazon Alexa3 и безжичен1 App-Connect: Така Вашият нов Multivan се превръща в подвижен "интелигентен дом". Автомобил за ежедневието, мобилен офис или ван за ваканция - със своите иновативни екстри новият Multivan е подготвен за почти всичко.

Премиум озвучителна система Harman Kardon1

С премиум озвучителната система на Harman Kardon в новия Multivan не става въпрос за слушане на музика, а за музикално изживяване. 14 тонколони с висока мощност, включително субуфер и централна тонколона, и 840 W усилвател, осигуряват фино настроена акустика чрез оптимално пространствено разположение. Звуковото изживяване се усилва чрез алгоритъма Fraunhofer Sonamic Panorama, който разпределя оптимално звука в автомобила. Чрез включване и изключване на алгоритъма в аудио настройките можете да изживеете разликата. Освен това облицовките на тонколоните, произведени с новоразработена, високо прецизна лазерна технология от изключително тънка стомана, допринасят визуално за луксозния изглед. Няма значение къде седите в новия Multivan - с озвучителната система Harman Kardon навсякъде се наслаждавате на звук с най-високо качество.

 

Допълнително оборудване срещу доплащане.

За използване на We Connect услугите е необходимо да имате потребителски акаунт във Volkswagen ID и да се регистрирате с потребителско име и парола в We Connect портала. Също така е необходимо да сключите отделен онлайн договор с Volkswagen AG за We Connect или We Connect Plus. За We Connect Plus разполагате с 90 дни след получаване на автомобила, за да го регистрирате на myvolkswagen или през приложението "Volkswagen We Connect" (предлага се в App Store и Google Play Store), за да използвате услугите безплатно през целия договорен период. Използването на мобилните онлайн услуги на We Connect е възможно чрез интегрирана интернет връзка. Свързаните с тях разходи за данни, направени в рамките на Европа, се поемат от Volkswagen AG в рамките на обхвата на мрежата, с изключение на услугите " Стрийминг и интернет", както и на отделни In-Car приложения. За използването на услугите "Стрийминг и интернет", на отделни In-Car приложения, както и на WLAN хотспот могат да се закупят пакети с данни чрез външния партньор за мобилни услуги "Cubic Telecom", които се използват на местата с покритие на мрежата в рамките на множество европейски страни. Информация относно условията, цените и страните, в които се поддържа, ще намерите на vw.cubictelecom.com. Като алтернатива е възможно използването на уеб радио и медия стрийминг през мобилно крайно устройство (напр. смартфон), което разполага с функцията мобилен WLAN хотспот. В този случай съответните услуги са налични само при съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на обхвата на Вашата мобилна мрежа. Вследствие на обмена на данни чрез интернет, в зависимост от Вашия мобилен план, и по-специално в чужбина, могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). За използване на безплатното приложение We Connect App е необходим смартфон с операционна система iOS или Android и SIM карта с възможност за пренос на данни посредством съответни договорни отношения с Вашия мобилен оператор. Наличността на отделните услуги на We Connect и We Connect Plus, описани в пакетите, може да варира според държавата и зависи както от автомобила, така и оборудването. Тези услуги се предлагат за срока на договора и тяхното съдържание може да претърпи промени или да бъде преустановено по време на този срок. Допълнителна информация ще намерите на connect.volkswagen-we.com и при Вашия дилър на Volkswagen. За информация относно мобилните тарифни условия се обърнете към Вашия мобилен оператор.

 

 

 

 

Amazon, Alexa и всички съответни логотипове и движещи се марки представляват търговски марки на компанията Amazon.com, Inc. или нейни дъщерни дружества. Показаната функция Alexa зависи от технологията Smart Home, за използването на Alexa се нуждаете от потребителски акаунт в Amazon. Volkswagen AG предоставя възможност за достъп на клиентите на Alexa в автомобилите, облачно базираните услуги на Alexa се предлагат от Amazon. За да можете да използвате приложението Alexa In-Car във Volkswagen, допълнително се нуждаете от Volkswagen ID и договор за We Connect, в чийто обхват на услугите се съдържа опцията Гласово управление. Разходите за връзката за предаване на данни се поемат от Вас. Приложението Alexa In-Car е налично/използваемо само за автомобили с настройки за държавите Великобритания, Ирландия, Германия, Австрия, Италия, Испания и Франция. Вашият Volkswagen дилър може да Ви отговори дали Вашият автомобил отговаря на това условие. Гореспоменатите държави се поддържат текущо от приложението Alexa In-Car, тъй като Amazon Alexa е налично само за тези държави.

 

На тази страница на модела са описани видовете оборудване. Обикновено не се посочва дали съответното оборудване е серийно, или опционално срещу заплащане. За по-подробна информация относно точния обхват на видовете оборудване (серийно/допълнително оборудване), респ. относно ограниченията при комбинирането им, моля да се обърнете към избрания от Вас дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните на изображението автомобили може да се различават в отделни детайли от актуалните модели, предлагани в момента на пазара. Част от показаното оборудване представлява опционално оборудване, което се предлага срещу заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. С цел текстовете да са по-лесни за четене, не сме избрали мъжки или женски род на думите, отнасящи се до лица. Това по никакъв начин не предполага полова дискриминация. Благодарим Ви за разбирането. Посочените стойности за разход на гориво и вредни емисии са установени по метода за измерване, предвиден в закона. От 1-ви септември 2018 г. WLTP замести новия европейски цикъл на шофиране (NEFZ). Въз основа на по-реалистичните условия на тестване стойностите на разхода и емисиите на CO₂, измерени по WLTP, в много случаи са по-високи от измерените по NEFZ. Разходът на гориво и емисиите на CO₂ на автомобила зависят не само от ефективното използване на горивото от автомобила, но се влияят и от поведението при шофиране, изминатото разстояние и други нетехнически фактори. Поради допълнителното оборудване и аксесоарите (напр. по-широки гуми, климатична инсталация, багажник на покрива и т.н.) важни параметри на автомобила, като тегло, съпротивление при търкаляне и аеродинамика, се променят и по този начин могат да се получат различни стойности за разход на гориво и емисии на CO₂. Определящата стойност на емисиите на CO₂ за автомобили, изпитани по WLTP, представлява комбинираната стойност по WLTP на емисиите на CO₂ в g/km, а при външно зареждащи се електро-хибридни автомобили - претеглената комбинирана стойност по WLTP на емисиите на CO₂ в g/km. Повече информация ще намерите на https://www.vw-lekotovarni.bg/wltp-1 или ще получите при оторизиран дилър.

 

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Добре дошли в един изцяло нов свят Поръчайте още сега: Новият Multivan

Добре дошли в един изцяло нов свят Поръчайте още сега: Новият Multivan

Multivan винаги е впечатлявал феновете си с уникални и нови акценти. Тук новият Multivan не прави изключение - и е много повече от автомобил. Той е място за среща, място за представители от различни поколения, пространство, което е едновременно дом и превозно средство.

 

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.