Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Новият Multivan

Добре дошли в един изцяло нов свят

Добре дошли в един изцяло нов свят

Новият Multivan

Добре дошли в един изцяло нов свят

Новият Multivan – мултиталантът се превръща в пионер

Новият Multivan е въплъщение на най-модерните иновации. Благодарение на подобрената безопасност и интелигентната свързаност той е готов за свързана мобилност. Новата дефиниция за многофункционалност и практичност в ежедневието маркира следващото еволюционно стъпало в комфорта. А с Plug-in хибрида многообразието на задвижването е голямо, както никога досега. Така новият Multivan е готов да поеме на път към новото време, тъй като предлага изцяло нова автомобилна концепция, създадена за безбройни варианти на мобилност. Той е новоразработен от първия до последния милиметър, но същевременно верен на своето ДНК от легендарните си предшественици. Новият Multivan комбинира най-модерно премиум ниво с традиционните качества на мултиталанта, завладява с повишена безопасност, впечатляваща динамика и харизматичен дизайн. Така той се превръща в най-прогресивния Bulli на всички времена. Убедете се сами и открийте сега новия Multivan.

 

Интериорът се превръща в свободно пространство

Multivan винаги е гарантирал високо ниво на гъвкавост – в това отношение новият Multivan следва традицията и завладява с изцяло новопроектираната до най-малки подробности концепция на интериора: Напълно равен под до първия ред седалки, новата, иновативна система от релси и извънредно лесно свалящите се единични седалки позволяват разнообразни разположения на седалките без големи усилия. Преминаването между предните места към пътническата зона става още по-комфортно благодарение на използването на електромеханична паркинг спирачка. А новата мултифункционална маса2 е не само с променлива позиция, но и с променлива форма. В сгънато положение тя може да се избута по релсите до предните места и да се използва като централна конзола – най-променливата маса на всички времена.

Повече за концепцията на интериора

Покривът се превръща в небе

Открийте първия мащабен панорамен стъклен покрив2, монтиран някога в Multivan. Чудесните изгледи и изпълненият със светлина интериор носят още по-силно усещане за простор. Освен това благодарение на разделения на две части панорамен покрив, новият Multivan постига още по-голяма максимална височина на интериора в средата. При това покритието „LowE“ на ламинираното защитно стъкло намалява топлинното излъчване със 78 процента. Така издигаме типичния за един Multivan премиум комфорт на ново ниво.

Повече за комфорта

Задвижването се превръща в алтернатива

Изцяло електрическо придвижване в града? С новия Multivan като Plug-in хибрид и това е възможно. Правилният отговор на новото време и повече от само едно твърдение – новото задвижване издига преживяването при пътуване с новия Multivan на ново ниво. Освен това Multivan eHybrid е така проектиран, че позволява средните разстояния в ежедневието да бъдат изминавани изцяло електрически. За Вас това означава: ново дефиниция на удоволствието от шофирането, по-нисък разход на гориво, локална, CO2 неутрална експлоатация в чисто електрически режим и гъвкавост на пробега.

Повече за задвижването

Запознайте се с експертите

Акценти на новия Multivan

Иска Ви се да видите повече от новия Multivan? Да откриете новия комфортен отвор на плъзгащите се врати? Или да знаете колко лесно се свалят в действителност единичните седалки? Във видеото Алберт Кирцингер, ръководител Дизайн Volkswagen Лекотоварни автомобили, и Ларс Менге, ръководител Продуктов маркетинг Volkswagen Лекотоварни автомобили, презентират иновативните акценти на новия Multivan и влизат в забавен словесен дуел, свързан с експертните познания.

Епизод 1
Епизод 2
Епизод 3

Запознайте се с експертите: Епизод 1

Какво е общото между новия Multivan и T1? Какви цветови комбинации съществуват? И какво превръща новия Multivan във всекидневна на колела? Куп въпроси от нашата общност в социалните медии. Алберт Кирцингер и Ларс Менге са добре информирани и в малко състезание показват колко бързо действително могат да бъдат демонтирани единичните седалки.

Запознайте се с експертите: Епизод 2

Като мултиталант Multivan трябва да отговаря на най-разнообразни изисквания, за да може да се ползва по много начини. Традиционно към тях принадлежат размери, практични за ежедневието, гъвкава концепцията на интериора и високи полезни и прикачни товари. Естествено, днес на борда има и модерни асистиращи системи за водача, които издигат комфорта при пътуване в новия Multivan на напълно ново ниво. Във видеото Алберт Кирцингер и Ларс Менге отговарят на въпроси от нашата общност в социалните медии и демонстрират колко мултифункционален е всъщност новият Multivan.

Запознайте се с експертите: Епизод 3

С нова интерпретация, но несъмнено Bulli, така може да се обобщи дизайнът на новия Multivan. В допълнение, абсолютна новост представлява Plug-in хибрид задвижване1, което позволява не само шофиране без емисии на CO2, но и изцяло нова динамика на шофиране. Тъй като новият Multivan се управлява като лек автомобил и с панорамния си стъклен покрив2 например предлага нова дефиниция на комфорт. Във видеото Алберт Кирцингер и Ларс Менге презентират колко иновативен е всъщност новият Multivan и показват какво предлага новото премиум ниво за леки автомобили.

 

Повече за новия Multivan

Новият Multivan в медиатека

Искате ли да видите повече от новия Multivan? Тогава посетете нашата нова медийна библиотека Multivan.

Към медиатека

 

 

 

Акценти на фокус

Дизайн, технология и варианти на задвижването: Тук ще откриете всички акценти на новия Multivan.

Към акцентите на новия Multivan

Техническите данни на новия Multivan

Размери, конфигурации на седалките и полезен товар: Числа и факти за новия Multivan.

Към техническите данни на новия Multivan

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.