Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Товарен вариант

Товарните варианти от Volkswagen Лекотоварни автомобили съпровождат вас и вашия багаж сигурно до целта и ви подпомагат при големи и тежки задачи. 

 

 

Caddy - Товарен вариант

Справя се с почти всяка задача.

Всеки ден носи нови предизвикателства, които изискват бързи и професионални решения. С товарния ван Caddy вие имате на разположение автомобил, който ви подпомага максимално в почти всяка ситуация. Серийно на борда на автомобила се намират мултиколизионна спирачка и въздушни възглавници за водача и пътника до него, както и страничните въздушни възглавници за главата. Товарният ван Caddy е професионалист във всяка област и ще превози вас и вашия товар надеждно до целта.

-> Повече за модела

Transporter - Товарен вариант

Като никой друг.

Товарният Transporter расте заедно със своите задачи. Товарното отделение е още по-функционално и практично от всякога. Достойна за пример изработка е основата за работен автомобил, който е надрастнал времето си и е готов да посрещне всяко предизвикателство. Две междуосия и три варианта за височина на тавана предлагат товарен обем до 9,3 м3 и полезен товар до 1,4 тона. Серийно на борда на автомобила се намират радиоподготовка, климатик и мултиколизионна спирачка.

-> Повече за модела

Crafter - Товарен вариант

Създаден за екстремна работа.

Един, който може много. Товарният Crafter може да удовлетвори изцяло вашите нужди: имате възможност за избор между три категории тегло - 3.5, 5.0 и 5.5 тона, различни варианти за повишаване и понижаване на допустимата максимална маса, две междуосия, както и три дължини на товарната зона, в която можете да натоварите до 5 европалета. В зависимост от височината на тавана разполагате с товарен обем до 18,4 м3. Големите задни врати и широката странична плъзгаща врата улесняват товаренето и разтоварването във вашия Crafter. Независимо на кой от вариантите за товарен обем ще се спрете, автомобилът ще задоволи оптимално индивидуалните ви изисквания за транспорт.

-> Повече за модела