Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Пътнически ван

 

 

Caddy

Всичко остава в семейството.

Двама на пазар, петима на лятна почивка, седмина на детски рожден ден: Caddy живее живота, както той се случва. Надежден, гъвкъв и многостранен като предшествениците си, сега той се представя - в четвъртото си поколение - още по-комфортен и по-икономичен. Както обичайно, той е наличен с до седем места за сядане, разпределени на два пътнически реда. Това го прави специален автомобил - и перфектен във всяко отношение. Винаги на борда са радио, асистиращи системи за водача като например мултиколизионната спирачка или системата за наблюдение на зоната пред автомобила "Front Assist" и функцията за аварийно спиране в градски условия.

Caddy
Caddy Alltrack

Multivan

Великолепен в шестото си поколение.

Ще ви впечатлят не само просторното вътрешно пространство и многобройните възможности за оптималното му оползотворяване. Висококачественото оборудване в интериора с най-модерни инфотейнмънт системи ще задоволят всяко изискване. Съвременните асистиращи системи и особено ефективните двигатели са сред другите преимущества на Multivan. Насладете се на най-висока степен на функционалност, която се постига с помощта на интелигентната система от шини за разполагане на седалките. Само с няколко хода Multivan ще се напасне оптимално на нуждите ви.

Multivan
Multivan Freestyle
Multivan PanAmericana

Caravelle

Перфектният шатъл автомобил.

Повече от 30 години Caravelle изпълнява най-високите стандарти за професионалния превоз на пътници. Автомобилът впечатлява с комфортно вътрешно пространство и модерни инфотейнмънт системи, както и с отлично премислено и гъвкаво място за водача. Дали 4-местен или 9-местен автомобил, Caravelle ще предложи подходящата конфигурация за всяка транспортна задача. Ниският разход на гориво прави Caravelle и от икономическа гледна точка перфектен автомобил за превоз на хора.

-> Повече за модела